Веб и ИТ
851

Descărcaţi gratuit noul Microsoft Office 2016 Public Preview


Repetând gestul lansării versiunii preview de Windows 10, cei de la Microsoft tocmai au lansat pentru descărcarea gratuită Microsoft Office 2016.

Dacă aveţi o fascinaţie pentru suita Microsoft Office şi sunteţi curioşi să vedeţi în ce direcţie se orientează gigantul din Redmond cu noua versiune, merită să aveţi în vedere că puteţi descărca gratuit următoarea iteraţie majoră.

Poartă numele Microsoft Office 2016 şi face parte noul trend al companiei americane de a crea aplicaţii universale, compatibile cu un amalgam de dispozitive şi diagonale. Versiunea Public Preview include întregul set de aplicaţii şi poate fi descărcată acum gratuit de pe website-ul Microsoft. Nu trebuie decât să vă înscrieţi pe blogul Office folosind contul vostru Microsoft înainte de download-ul efectiv.

Merită avut în vedere că această lansare are loc la câteva luni după ce dezvoltatorii de aplicaţii şi creatorii de sisteme au avut ocazia să testeze şi să ofere feedback pe marginea câtorva aplicaţii din Office 2016 incluse în versiunile technical preview de Windows 10. Oficialii Microsoft vă avertizează că, deşi este foarte similară cu versiunea finală ce ar urma să fie lansată la toamnă, varianta Public Preview nu include toate funcţiile şi opţiunile care îşi vor găsi loc în Office 2016. Cu toate acestea, până la lansarea efectivă, utilizatorii variantei Preview vor avea parte de actualizări regulate.

Printre schimbările introduse în noua versiune a suitei de aplicaţii pentru birou se numără atât noi interfeţe, cât şi îmbunătăţiri de performanţă şi funcţionalitate. Puteţi colabora cu prietenii în timp real la documente în Word, puteţi ataşa fişiere din OneDrive în email-uri din Outlook, iar analiza formulelor în Excel se va desfăşura mai rapid. Microsoft speră să lanseze Office 2016 la aproximativ o lună după lansarea variantei finale de Windows 10.
Puteti descarca aici:Your text to link...

via | http://playtech.ro

0 комментариев

Автор топика запретил добавлять комментарии