Веб и ИТ
670

Din motive necunoscute, The Pirate Bay a căzut din nou în eter


Momentan nu se ştie dacă sunt de vină autorităţile anti-piraterie, dar un lucru este sigur, website-ul The Pirate Bay este din nou offline.

The Pirate Bay s-a perindat pe foarte multe domenii în ultimii ani. Cel mai recent dintre ele a fost ThePirateBay.se. Se pare însă că şi acesta a încetat astăzi să mai funcţioneze.

La doar câteva luni după ce poliţia suedeză a reuşită să închidă o mare parte dintre serverele The Pirate Bay, popularul site de torrent începe din nou să aibă probleme. Din mai multe colţuri ale mapamondului au venit rapoarte cum că pagina web ThePirateBay.se nu se mai încarcă. Până şi cei de la TorrentFreak au confirmat situaţia neplăcută.

Dacă accesaţi site-ul, este posibil să vă fie afişată o versiune salvată a primei pagini The Pirate Bay, dar după doar câteva click-uri vă veţi lovi de o eroare 526. Aceasta face referire la un certificat SSL invalid. Varianta optimistă ar fi că respectivul certificat este expirat sau configurat greşit, motiv pentru care, nu poate fi încărcat de către internauţi. Varianta pesimistă e că autorităţile au reuşit din nou să pună pe butucii una dintre cele mai mari comunităţii de utilizatorii de torrent. Există câteva rapoarte de persoane care continuă să acceseze site-ul prin intermediul Pirate Browser, dar nu ştim încă dacă aceasta este sau nu o soluţie permanentă.

Dacă e vorba de o problemă de legalitate, este posibil ca accesarea ThePirateBay.se prin intermediul reţelei Tor să funcţioneze pentru că sunteţi direcţionaţi către alt server care nu a fost încă închis. Nu ne rămâne decât să aşteptăm câteva zile pentru a urmării evoluţia evenimentelor.

via | http://playtech.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.