Веб и ИТ
738

In ce se va transforma Facebook in urmatorii ani? 2 miliarde de dolari pentru cea mai spectaculoasa schimbare din internet


In cursa pentru cele mai noi tehnologii, Facebook are cel mai mare plan din lume: sa mute realitatea pe reteaua de socializare.

Facebook a investit anul trecut 2 miliarde de dolari in achizitionarea Oculus VR, iar mutarea nu se va lasa fara rezultate. Reteaua de socializare are in plan ca in urmatorii ani sa transforme «news feed-ul» in cea mai spectaculoasa retea sharing a experientelor reale, prin tehnologia realitatii virtuale.

Chris Cox, unul dintre directorii Facebook, a anuntat ca, in prezent, compania lucreaza pentru dezvoltarea mai multor aplicatii dedicate exclusiv tehnologiei «VR», scrie Android Authority. Cox considera ca «normalul in viitorul social media va permite utilizatorilor sa impartaseasca experiente cu ceilalti utilizatori», la pachet cu imagini reale din mediul inconjurator.

Mark Zuckerberg a intarit mesajul folosirii unei astfel de tehnologii. Fondatorul Facebook vrea ca VR-ul sa devina un standard in experientele social media.

via | http://www.yoda.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.