Веб и ИТ
870

Cum sa va securizati accesul la cumparaturile iTunes


         Nu putine au fost cazurile in care parintii le-aupermis copiilor sa se joace nestingheriti pe iPhone sau iPad, iar la sfarsitul lunii sa se trezeasca cufacturi astronomice de la operatorul detelefonie mobila. De aceea, este bine sa va asigurati ca cel mic nu va reusi sa va lase cu "portofelul" gol. Portalul Gigaoma realizat un ghid extrem de util pentru a preveni aceste lucruri.
 
 


1. Dezactivati optiunea de achizitie din interiorul aplicatiilor
 
 
        Intrati pe sectiunea «Setari generale», iar de acolo veti vedea o alta subsectiune numita «Restrictii». Dispozitivul va cere sa creati o parola speciala pentru restrictii. Odata active, Restrictiile elimina accesul la anumite aplicatii si filtreaza continutul disponibil in magazinul iTunes.
 
 
2. Parola pentru fiecare achizitie
 
 
         In mod normal, gadgetul va va cere o parola inainte de achizitie in cazul in care contul dumneavoastra nu a fost activ timp de 15 minute. Schimbati aceasta setare de la 15 minute, la starea de «imediat». In felul acesta nimic nu poate fi achizitionat fara parola.
 
 
3. Stabiliti o suma maxima de cheltui prin iTunes
 
 
       Pentru a face acest lucru trebuie sa va logati pe iTunes cu contul dumneavoastra care se ocupa de plati, iar de acolo sa accesati sectiunea «Trimite cadouri iTunes». La baza ferestrei nou aparute se aflla «Programul de Indemnizatii iTunes». Creati-i copilului o identitate Apple si stabiliti o suma maxima lunara.
 
 
4. Verificati daca jocul oferit gratuit are optiunea de cumpara diverse facilitati
 
 
       Pentru a se dezvolta si a rezista pe piata, multi producatori mici de jocuri includ in optiunile jocurilor oferite gratuit si posibilitatea de achizitionare a diverselor facilitati necesare utilizatorilor. Puteti verifica daca jocul dorit de copilul dumneavoastra are aceste optiune in prezentarea generala din iTunes. Aici se afla si un top al jocurilor care ofera aceste facilitati contra cost.
 
 
5. Stergeti numarul cardului de credit
 
 
        Contrar parerii generale, Apple nu cere datele cardului de fiecare data cand doriti sa achizitionati ceva de pe iTunes. Pentru a nu avea surprize neplacute, este bine sa stergeti numarul cardului de credit. Conectati-va la contul dumneavoastra iTunes de pe un computer si accesati link-ul «Contul». In sectiunea «Editare informatii plata» la «Tipul de plata» bifati optiunea «Nici unul» si numarul va fi sters.

via | it.bzi.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.