Веб и ИТ
550

Samsung Galaxy Golden: smartphone-ul cu doua ecrane

Samsung Galaxy Golden, unul dintre telefoanele cu clapeta pregatite de compania sud-coreeana, a fost prezentat in mod oficial. Chiar daca specificatiile sale nu sunt impresionante, telefonul cu clapeta are un pret comparabil cu cele mai performante smartphone-uri ale momentului.

       La fel ca Samsung Hennessey, Galaxy Golden este un telefon cu clapeta dotat cu doua ecrane tactile si tastatura numerica fizica. Samsung Galaxy Golden are cateva aplicatii interesante, dar pretul de 700 de dolari nu pare a fi justificat avand in vedere specificatiile hardware ale telefonului.

      Noul telefon cu clapeta Samsung include doua ecrane tactile de 3,7 inci, Super AMOLED, alaturi de un procesor dual-core la 1,7GHz. Samsung Galaxy Golden ruleaza Android 4.2 Jelly Bean cu o interfata simplificata, include o camera de 8MP si radio FM.

      Printre functiile speciale ale Samsung Galaxy Golden se numara doua aplicatii care par create pentru cumparatori in varsta: o optiune de citire a cartilor de vizita si un pedometru conectat la aplicatia S Health.
 

via | it.bzi.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.