Веб и ИТ
626

Toshiba lanseaza doua noi solutii hibride de stocare


Toshiba anunta lansarea a doua noi echipamente hibride de stocare de 2.5-inch care ofera viteze de citire si performante de scriere superioare pentru laptop-uri si sisteme desktop.


Noile echipamente care integreaza hard disk-uri de mare capacitate si memorii flash NAND intr-o singura unitate, vor fi disponibile in doua variante: de 1 TB si 750 GB.
 
Noile echipamente 1TB — MQ01ABD100H si 750GB — MQ01ABD075H  folosesc hard disk-urile pentru a oferi un spatiu de stocare mare, iar memoria flash NAND de 8GB drept memorie cache pentru a sustine transferul de date la viteze mari. Prin urmare, timpul de citire si scriere este aproximativ de trei ori mai rapid decat hard disk-urile Toshiba de capacitate echivalenta.

Toshiba sustine ca in cazul sistemelor desktop, noile echipamente de stocare hibride reduc timpul dedicat pornirii aplicatiilor cu pana la 40%.
 
 

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.