Веб и ИТ
574

Portalul ngomap.eu lansează concursul pentru cele mai bune inițiative locale din cadrul parteneriatului estic.

O nou oportunitate pentru societatea civilă din statele Parteneriatului Estic, va fi lansată la data de 20 august 2012. Din această zi, pe portalul www.ngomap.eu orice persoană, ONG sau grup de inițiativă din 6 state: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, vor putea plasa pe hartă, cele mai inovatoare idei de soluționare a problemelor la nivel local. Scopul concursului este de a oferi o șansă pentru fiecare de a prezenta publicului larg ideea sa și de a primi suport în implementarea ei.
 
”Participanții nu trebuie să își facă griji pentru lipsa experienței sau a resurselor financiare pentru realizarea inițiativei sale. Utilizînd resursele portalului www.ngomap.eu aceștia pot plasa o descriere a soluției sale pentru problemele comunității, iar acumulînd cel mai mare număr de votur din țara sa, va putea participa la o vizită de studiu în Polonia” ne relatează coordonatorul concursului Lukasz Grajewski de la Fundația pentru o Europă Comună, Polonia.

Premiul mare al concursului este vizita de studiu în Polonia în perioada 17-19 octombrie 2012 unde 6 ciștigători ai concursului vor avea întîlniri cu experți ai Ministerului Dezvoltării Regionale din Polonia și  reprezentanția I ONG-urilor  poloneze. De asemenea cîștigătorii vor participa la cursuri de PR și Marketing,  citite de experți internaționali.
 
”Credem că este mai bine să le oferim o undiță decît să le dăm peștele. De aceea vom organiza sesiuni de discuții cu experții care le vor oferi consultații în procesul de implementare a inițiativei”,  a declarat Lukasz Grajewski.
 
În perioada 20 august – 16 septembrie, oricine poate  plasa pe site inițiativa sa, iar în perioada 17-30 septembrie vizitatorii site-ului vor putea vota pentru cele mai bune initiative. Rezultatele concursului vor fi cunoscute la data de 01 octombrie 2012.
 
Mai multe informații pot fi găsite pe pagina concursului www.ngomap.eu

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.