Веб и ИТ
835

Noul telefon Meizu MX, sau o alta copie a iPhone?

Mulți fani de smartphone-uri posibil că au auzit despre compania Meizu, ce produce un dispozitiv extrem de interesant pentru un preţ rezonabil. Meizu şi «Telecom InfoProekt», a anuntat astazi oficial despre inceputul vinzărilor smartphone-lui Meizu MX pe piaţa rusă. Noul concept al companiei — MX de 16 GB — are toate avantajele moderne, high-tech dispozitive din segmentul de smartphone-uri cu ecrane tactile.

Meizu MX de 16GB este construit pe platforma Exynoscu un procesor dual-core de 1,4 GHz, are 1 GB de RAM şi 16 GB de memorie flash internă. Display-ul de înaltă calitate, 4-inch, cu 960x640 de pixeli este 292PPI pixelilor de densitate, protejate de sticla Corning ® Gorilla ® Glass şi transmite imagini prin cele mai mici nuanţe de 16 milioane de culori. Sunet de înaltă calitate se realizează prin utilizarea unui cip audio separată WolfsonWM8958. Dispozitivul are două camere: o camera din spate, cu CMOS-matrice cu un 8 megapixeli cu iluminare de fundal (BSI) şi LED-uri flash si un front camera VGA pentru apeluri video.
Meizu MX devine o actualizare firmware Flyme sistem de operare (bazat pe Android 4.0 ICS) la versiunea 1.0, în luna iunie a acestui an.

Un telefon de inalta calitate, insa cu multe asemanari față de iPhone 4. Neprivin la asta telefonul beneficiază de un mare număr de amatori ce deja și lau procurat s-au au de ghind.

http://en.meizu.com/0 комментариев

Автор топика запретил добавлять комментарии