Веб и ИТ
958

Aplicatie gratuita pe iPhone care detecteaza cancerul

Telefonul inteligent din zilele noastre poate face mai mult decat sa fie folosit pe post de ceas desteptator, asistent personal sau TV. Mai nou, acesta poate detecta diferite boli si chiar cancerul.
 
O noua aplicatie gratuita dezvoltata de Universitatea din Michigan permite utilizatorilor sa foloseasca camera foto a telefonului pentru a verifica semnele precoce ale cancerului de piele. UMSkinCheck, este numele aplicatiei care mai prezinta si fotografii ale diferitelor tipuri de cancer de piele pentru comparatii.
 
Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati gratuit aplicatia pentru a realiza fotografii cu zona lezata sau diferite anomalii de pe suprafata pielii pentru a primi raspunsul daca acestea prezinta riscuri. Medicii de peste ocean folosesc deja acest sistem de fotografiere in examenul preliminar al cancerului de piele.
 
„Este un porces care poate fi realizat la domiciliul pacientului, atata timp cat acesta isi poate realiza singur fotografiile cu tehnologia existenta pentru a primi un raspuns preliminar sau pentru a trimite imaginea la un dosctor specialist care ii poate oferi un raspuns din timp”, a declarat Michael Sabel, unul dintre profesorii care s-au ocupat de ralizarea aplicatiei.

via itplay.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.