Спорт и туризм
530

Obiectul misterios din Marea Baltica oprește inexplicabil aparatura expediției

 

 
          Un   fenomen inexplicabil ce a luat prin surprindere membrii expediției de cercetare a misteriosului obiect de pe fundul Marii Baltice s-a petrecut la 200 de metri adîncime: camerele de filmat și telefoanele s-au oprit în mod neașteptat.

          Scafandrii care explorează obiectul sub forma de OZN din Marea Baltică, descoperit în mai anul trecut, susțin că echipamentul lor nu a mai funcționat atunci cînd s-au apropiat la 200 de metri de el, potrivit Daily Mail.

Stefan Hogerborn, un scafandru profesionist ce face parte din echipa Ocean X și care cercetează anomalia, a declarat că o parte din camerele de filmat și telefonul echipei ce funcționează  prin  satelit  s-au  oprit atunci cînd s-au aflat deasupra ciudatului obiect.

«Avem experiență și nu ne-am putut imagina așa ceva. Am fost cel mai sceptic din echipa cu privire la diferitele teorii referitoare la acest obiect.

Am fost oarecum pregătit să găsim doar o piatră sau o stînca ori o grămadă de noroi, dar nu a fost nimic din toate acestea. Pentru mine a fost o experiență care mi-a lipsit din carieră», a spus scafandrul Peter Lindberg.

«Eu sunt 100% convins că am găsit ceva cu adevărat unic. Daca este un meteorit sau un asteroid sau un submarin sau un OZN… Ei bine, trebuie să fie ceva», a declarat și Dennis Asberg.

           În timpul expediției, echipa a descoperit, în luna mai a anului trecut, o pistă de 300 de metri ce ducea la obiectul ciudat, sub forma de disc.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.