Спорт и туризм
507

Doriți să gustați din sushi-ul de 2.000 și mai bine de dolari?

9 фото
image
           Angelito Araneta Jr. este un tînăr maestru bucătar din Filipine și care face senzație în lumea gastronomică cu preparatele sale ieșite din comun, mai ales cu porțiile de sushi pe care le oferă clienților săi. Acestea nu ar fi cu mult diferite de cele pregătite pe alte meridiane ale globului dacă nu ar fi cele mai scumpe porții de sushi din lume și dacă nu ar fi asezonate cu aur, perle și diamante.
         Exemplul al unei  imagi cu sushi este că  are perle și diamante așezate cu grijă deasupra bucățlor de sushi iar porția constînd  din 5  bucăți are un preț de “doar” 1.978 de dolari.  Celalalt exemplu de sushi pregătit de Araneta Jr este învelit cu foițe de aur de 24 de carate  peste  care clienții găsesc cîte un diamant african, porția costînd “doar” 2.750 dolari.
          Dacă puneți la îndoială faptul că cineva ar cumpăra aceste “delicatese” trebuie să știți că restaurantul  din Manila unde lucrează  Araneta  Jr.  este  încîntat de vînzările pe care le face cu aceste preparate. Mai ales cei îndrăgostiți care vor să-și impresioneze iubitele și cei care le cer în căsătorie par a fi atrași de aceste feluri de mîncare cu adevarat  exotice.

9 изображений

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.