Спорт и туризм
920

15 minute de exerciții simple pentru slăbit


Mișcarea te menține în formă, iar dacă te lupți cu kilogramele în plus, te ajută să slăbești. Practică în fiecare dimineață cel puțin un sfert de oră de mișcare și rezultatele vor începe să se vadă după doar câteva săptâmâni.

08:00 — 08:05

Alergatul reprezintă una dintre cele mai eficiente exerciții fizice care te ajută să slăbești rapid. Fă jogging pe loc câteva minute, crescând constant viteza. Este un exercițiu care ține loc de încălzire și constituie un antrenament eficient când vine vorba de remodelarea siluetei.08:05 — 08:10

Exercițiul care îți tonifiază și subțiază trupul într-un timp scurt se numește plank (scândură) și se execută cu toți mușchii încordați. Ia poziția de flotare, cu sprijin pe antebrațe și vârfurile picioarelor. Încearcă să reziști în această postură o jumătate de minut. După o scurtă pauză, reia exercițiul. Acesta îți lucrează principalale grupe de mușchi din zona abdomenului, a umerilor, mâinilor și picioarelor.


08:10 — 08:15

Fă câteva genuflexiuni în cel mai lent ritm posibil. Astfel îți lucrezi fesierii și abdomenul, ceea ce va duce la o diminuare a excesului de grăsime din aceste zone.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.