Спорт и туризм
419

Cinque Terre – călătorie în timp

12 фото
image
Dacă ieri v-am povestit despre apele termale din Montecatini Terme, Toscana, astăzi vă invit, tot în Italia, de data aceasta pe Riviera Italiană, la Cinque Terre. Este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Este format din 5 sate medievale, cocoțate pe munte. Împreună alcătuiesc Parcul Național Cinque Terre, declarat patrimoniu mondial natural UNESCO, cu o populație de aproximativ 5000 de locuitori. Întreaga suprafață este protejată de lege și este una dintre cela mai necontaminate zone din Marea Mediterană.

Este greu de crezut că în secolul XXI mai sunt oameni care pot trăi atât de liniștit. Oricât aș încerca să descriu în cuvinte peisajele de vis, cu case și bărci viu colorate, străduțele înguste, sălbăticia naturii cuvintele nu sunt îndeajuns de generoase, așa că sper ca imaginile surpinse să vă convingă de unicitatea locului.

12 изображений

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.