Спорт и туризм
461

Atlantis- capitala vieții de noapte și a distracției din Dubai


la festivaluri de muzică, spectacole ale artiștilor internaționali, la cel mai bun club de noapte din oraș, Atlantis se află în topul vieții de noapte din EAU!

De asemenea, Atlantis, The Palm, stațiune de top din Orientul Mijlociu, este și centrul vieții de noapte din Dubai. Gazdă a festivalurilor de muzică Sandance, Live@Atlantis și Nasimi Sessions, a clubului de noapte N’dulge și a modernei plaje Nasimi Beach, Atlantis este destinația perfectă pentru oricine își dorește o vacanță de neuitat sau caută o experiență unică în materie de distracție și petreceri.

Sandance, festivalul de muzică ce are loc de dimineața până seara, câștigător a numeroase premii, este organizat pe plaja privată din Atlantis, The Palm, și a găzduit până în prezent câteva dintre cele mai mari nume ale industriei muzicale, inclusiv DJ, artiști și trupe renumite internațional, cum ar fi The Fray, Florence + The Machine, Calvin Harris, The Killers, Snow Patrol, Armand van Helden și Stereophonics. Sandance și-a făcut un renume ca fiind cea mai bună petrecere de pe plajă din Dubai, organizând mai multe evenimente pe sezon.
Tot pe modelul festivalului Sandance, Live@Atlantis este organizat pe plaja din Atlantis. Festivalul de muzică are loc seara ,cu o reprezentație principală susținută de DJ locali sau internaționali. Megastaruri renumite în întreaga lume, inclusiv David Guetta, Avicii, Kings of Leon și Carl Cocs, au fost pe scena Live@Atlantis și au susținut concerte cu casa închisă pentru publicul din Dubai.

Cu o vedere ce-ți taie răsuflarea asupra orizontului din Dubai, Nasimi Beach este una dintre cele mai căutate și pline de viață locații din Dubai. Terasa de la malul mării, cu cabane pe plajă și canapele albe pe nisip, este un loc ce trebuie neapărat vizitat, atât de oaspeți, cât și de rezidenții din Dubai. Frecventată des de celebrități, de la rapperul și iubitul on/off al lui Khloe Kardashian, French Montana, la staruri britanice, precum figura mondenă Millie Mackintosh, această locație a găzduit spectacole susținute de artiști precum Hardwell, Richard Durand, Avicii și Timo Mas.

Nasimi Sessions, seria de concerte nou lansată, reprezintă ultima inovație în materie de muzică și viață de noapte din Atlantis, concepută să fie o experiență mai intimă, dar absolut extraordinară pe plaja Nasimi. De la lansarea sa, Nasimi Sessions a găzduit compilații ale DJ-ilor precum Sigma, Basement Jaxx și Philip George.
N’DULGE din Atlantis, The Palm, este un club de noapte chic și elegant care organizează printre cele mai hot petreceri din Dubai. Cu un design semnat de arhitectul de renume mondial Jeffrey Beers, spațiul de 2.136 de metri pătrați include un club de dans (N’DULGE Arena), o zonă lounge (N’DULGE Lounge) și o terasă în aer liber (N’DULGE Terrace), fiecare secțiune oferind propria experiență unică și distinctă.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.