Спорт и туризм
766

Superstarul din wrestling, John Cena, si-a impresionat fanii de pe net


Unul dintre cei mai populari oameni din divertismentul sportiv, John Cena a reusit o noua performanta spectaculoasa.

De 15 ori campion in wrestling, John Cena este cel mai popular wrestler la ora aceasta. Are peste 40 de milioane de fani pe Facebook si 7.8 milioane de followeri pe Twitter. Iar Cena i-a surprins recent pe acestia cu o noua performanta.

Cena a ratat Wrestlemania 32 in acest an din cauza unei accidentari la umar in luna ianuarie. A fost prima data de la debutul lui 2004 cand nu a participat la cel mai important show anual din wrestling, el avand doar o aparitie scurta alaturi de The Rock.

Accidentarea grava a lui Cena il tine departe de ring 6 luni. Cu toate astea, Cena reuseste din nou sa se recupereze mai rapid decat se asteptau doctorii. El reuseste deja sa impinga la piept cu toate ca doctorii i-au spus ca «e imposibil sa fac asta in mai putin de 6 luni». Au trecut insa doar 3 luni de la accidentare si Cena pare aproape de revenirea in ring mult mai rapid decat se astepta oricine. Postarea lui Cena a starnit peste 41.000 de reactii si 720 de comentarii.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.