Спорт и туризм
566

Vacanță romantică peinsula Kefalonia


Despre Kefalonia se spune că este paradisul secret al Greciei. Nici nu este de mirare de ce poartă un astfel de supranume. Plajele întinse și retrase, peșterile ascunse sau așezările pitorești sunt doar câteva dintre atuurile insulei, unde s-a filmat frumoasa poveste de dragoste, descrisă în romanul lui Louis de Bernières – Captain Corelli’s Mandolin.

Și unde altfel să evadezi alături de persoana dragă, dacă nu pe insula iubirii, unde orice poveste de dragoste se conturează mult mai frumos.

Kefalonia este o insulă din Marea Ionică, care se laudă cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa, printre care cea mai renumită este Myrtos beach, despre care suntem siguri că ai mai auzit. Dacă te gândești să îi faci o surpriză persoanei iubite, sau te gândești poate la o cerere în căsătorie, Kefalonia este încă un colț de rai autentic, pe care te invităm să-l explorezi în tihnă, indiferent pentru ce alegi să vii aici.

Dacă visați la o idilă precum cea dintre Pelagia și Căpitanul Corelli, roluri interpretate de celebrii actori Penelope Cruz și Nicolas Cage în Idila Căpitanului Corelli, atunci trebuie neapărat să vezi Fiskardo. Sătucul este nemaipomenit pentru poveștile romantice și vacanțele liniștite. Este satul tradițional al insulei Kefalonia, care și-a păstrat farmecul autentic, dar și arhitectura pescărească veche de secole.

Fiskardo a rămas aproape intact chiar și după cutremurul din anul 1953, care a distrus complet o bună bucată din insulă. Încărcat cu istorie și căsuțe vechi, dar cochete, satul te poartă într-o lume plină de imaginație, unde localnicii trăiesc în armonie, iar natura îi răsplătește cu peisaje nemavăzute.

Înconjurat de vegetație luxuriantă pe o parte, și de marea de un albastru divin pe cealaltă parte, de Fiskardo te vei îndrăgosti iremediabil.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.