Спорт и туризм
914

Cele mai bune exerciții fizice pentru slăbit


Vrei să slăbești, iar numărul kilogramelor de care vrei să scapi nu este unul mic? Există câteva exerciții fizice care te ajută să pierzi în greutate, dar e bine să ții și dietă în timp ce faci mișcare.
Planifică dinainte o dietă echilibrată, care să cuprindă mare cantitate de legume și fructe și fă cât mai multă mișcare. După doar două săptămâni, vei vedea că acul cântarul arată cifre mai prietenoase.

Cele mai bune exerciții fizice pentru slăbit – Jogging

Alergatul reprezintă una dintre cele mai eficiente exerciții fizice care te ajută să slăbești rapid. Ai nevoie de un echipament adecvat, respectiv de haine din materiale textile de calitate, care permit pielii să transpire și de pantofi sport cu talpă ergonomică.

Aleargă sau fă jogging câteva zeci de minute pe zi sau mai mult și îți îmbunătățești sănătatea în timp ce slăbești.

O oră de alergat sau de făcut jogging arde 435 de calorii.

Cele mai bune exerciții fizice pentru slăbit – Mersul alert

Dacă alergatul este o mișcare un pic mai dificilă pentru tine, încearcă să mergi alert preț de câteva zeci de minute pe zi.

Planifică un traseu montan și problema e ca și rezolvată.

Te bucuri de natură, de timp liber și slăbești. Mersul în ritm vioi te scapă de 167 de calorii pe oră.

Dacă traseul montan poate fi parcurs în câteva ore, e și mai bine. Efortul depus va fi răsplătit prin scăderea în greutate.

Cele mai bune exerciții fizice pentru slăbit – Mersul pe bicicletă

Urcă-te pe bicicletă și lasă-te purtată de drum! Mersul pe bicicletă este cel mai bun exercițiu pentru inimă și te ajută să slăbești.

Fie că mergi la sala de spinning sau faci ședințe de cycling, fie că mergi cu bicicleta pe un traseu special de câțiva kilometri, poți arde până la 508 calorii în doar o oră.

Cele mai bune exerciții fizice pentru slăbit – Înot

Nu vrei să simți că depui mult efort, dar îți dorești să slăbești în timp scurt? Alege ca formă de mișcare înotul, pentru că în doar o oră poți topi 653 de calorii, fără să transpiri, vorba vine.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.