Спорт и туризм
1026

5 destinatii europene incredibile, inca nedescoperite de turisti


Cei care incearca sa evite destinatiile populare si foarte aglomerate din Europa trebuie sa stie ca exista destule locuri incredibile, nedescoperite inca de «hoardele» de turisti.

Iata 5 dintre cele mai bune destinatii din Europa care au ramas necunoscute:


1. Sarajevo, capitala Bosniei si Hertegovinei, este un oras inconjurat de Muntii Olimpici, care are o istorie foarte bogata (Franz Ferdinand a fost impuscat aici, moment care a declansat Primul Razboi Mondial). E un loc unde se “impaca” vestul si estul si unde se resimte puternic influenta Imperiului Otoman.2. Kungsleden, in nordul Suediei. Este un must pentru iubitorii muntelui. Un traseu de hiking de 450 de km serpuieste intre orasele Abisko si Hemavan, trecand printr-una dintre putinele zone complet salbatice ramase in Europa.3. Bacharach, un mic orasel cuibarit pe valea Rinului, in Germania, este un loc unde poti face fotografii perfecte – strazi de piatra, case colorate, castele si biserici foarte frumoase.4. Insula Kizhi din Rusia, aflata pe raul Onega. Gazduieste magnifica Biserica a Transfigurarii, o structura de lemn impresionanta, cu 30 de cupole. Pe insula vei gasi si satul istoric Yamka.5. La Roque-Gageac este un satuc construit direct in stanca ce tine linia raului Dordogne din sudul Frantei. Este unul dintre cele mai frumoase sate din Franta, avand propriul solar natural, format de stanci, care protejeaza diverse plante exotice.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.