Спорт и туризм
823

Evadare în Amsterdam


Considerat unul dintre cele mai romantice şi frumoase oraşe din Europa, Amsterdamul este un loc al diversităţii și toleranței. Deși are toate atuurile unei metropole: cultură, viaţă de noapte, restaurante internaţionale, transport foarte bine organizat, capitala Olandei este un oraş liniştit pe care îl puteți admira de pe biclicletă. Vremea prietenoasă de primăvară vă acompaniază la tot pasul printre sutele de atracții turistice.

Amsterdamul are peste cincizeci de muzee care atrag milioane de turiști în fiecare an. Însă o excursie în Amsterdam nu este completă fără o plimbare cu vaporașul pe canale. Noaptea, cele mai multe case şi podeţe sunt luminate în culori diferite. Dacă vreți să evadați pentru câteva zile în Țara lalelelor, trebuie să scoateți din buzunar aproximativ 300 de euro de persoană pentru o ofertă last minute. Prețul include cazarea pentru 3 nopți, transportul cu avionul și taxele de aeroport.

via | http://jurnalul.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.