Спорт и туризм
823

Doi tineri au plecat în aventura vieții lor, într-o căsuță pe roți


Doi tineri au hotărât să renunțe la carierele care nu îi mai mulțumeau deloc și să plece în aventura vieții lor, în jurul țării.

Guillaume Dutilh și Jenna Spesard, ambii din Los Angeles, își trăiesc visul de cinci luni și străbat America într-un mod inedit. Tinerii și-au construit o căsuță pe roți și au pornit la drum.

Timp de un an, Guillaume și Jenna au construit de la zero căsuța pe roți, apoi și-au dat demisia de la locurile de muncă și au plecat în aventura vieții lor, pe care o povestesc de cinci luni pe un blog de turism și pe Youtube.

Guillaume Dutilh lucra ca inginer pentru un producător de motociclete, iar Jenna Spesard era asistentă la un studio de filme, dar situația din ultimele luni le-a adus cea mai mare fericire din viața lor.

„Am fost nevoiţi să vindem cam tot ce aveam pentru a începe acest proiect”, a explicat Dutilh, adăugând că au avut nevoie de 1.000 de ore de muncă pentru a putea pleca la drum, potrivit Business Insider.

Alături de cățelul lor Salies, Guillaume și Jenna au reușit deja să străbată 25 de vizite și să meargă aproximativ 16000 de kilometri, iar fiecare zi este o adevărată aventură.

Pentru a putea să își plătească mâncarea și combustibilul care ajunge la 800 de dolari pe lună, cei doi ţin workshop-uri pentru o firmă care se ocupă cu construcţia de case mici, asemenea celei în care călătoresc ei, şi câştigă bani de pe urma canalului pe care postează foarte des filmulețe din aventura lor pe patru roți.


via | http://greatnews.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.