Спорт и туризм
702

Insula care s-a ridicat în urma cutremurului din Pakistan

      De pe site-ul hotnews.ro aflăm că în Pakistan a avut loc pe 24 septembrie 2013 un puternic cutremur de pământ, soldat cu mai multe victime. Citesc de pe site:
“Un cutremur cu magnitudinea de 7,8 a zguduit marţi după-amiază sud-vestul Pakistanului, a anunţat institutul american de geofizica USGS, citat de AFP. Cel puţin cinci persoane au murit. Cutremurul a fost înregistrat la 16,29 (11,29 GMT) la o sută de kilometri de oraşul Khuzdar, în provincia puţin populată Balucistan, potrivit meteorologilor americani şi pakistanezi. Potrivit Reuters, cutremurul a fost resimţit şi la New Delhi (India).”
     “După cutremur, posturile locale de televiziune au arătat imagini cu un enorm morman de pietre ce a apărut la suprafaţa apei, asemenea unei insule, în largul portului pakistanez Gwadar, situat la Marea Arabiei. Autorităţile au confirmat autenticitatea acestor imagini.”
          Aşadar, în urma cutremurului, o nouă insulă a apărut din mare!  Pentru cei care devorează teoriile conspiraţiei, apariţia insulei în urma cutremurului este un semn clar că sfârşitul lumii este din ce în ce mai aproape.
       Şi asta pentru că profetul Edgar Cayce a prezis acest eveniment în urmă cu aproximativ şapte decenii: «Noi pământuri se vor ridica din mare, iar altele vor fi înghiţite de ape. Atunci sfârşitul va fi aproape», a spus mediumul în urma unei transe în care i s-au arătat lucruri ce se vor întâmpla în viitor.
       «Polii se vor schimba, iar Soarele va avea o putere uriaşă asupra planetei noastre», a mai prezis Cayce. Aceste lucruri chiar se împlinesc în aceste momente: asistăm la explozii solare care au efecte asupra comunicaţiilor.
        Cayce a fost supranumit «Profetul adormit» pentru că avea «vedeniile» despre viitor în timpul unor transe profunde.

via | www.lovendal.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.