Спорт и туризм
894

Cele mai tari destinaţii de vacanţă din lume pentru vara lui 2013!Sîntem în plină vară! Soarele e mai generos ca niciodată şi probabil mulţi dinte voi vă gîndiţi unde aţi putea petrece mai frumos cele cîteva zile de vacanţă rezervate pentru acest an. Cititorii unui site de turism au desemnat cele mai tari destinaţii pentru anul 2013. Din lista prezentată mai jos, se observă o atracţie crescîndă pentru oraşele italiene, însă nu doar pentru acestea. Iată ce obiective turistice nu trebuie să ratezi în această vară.
1.
Paris, Franţa
Parisul, oraşul în care se adună îndrăgostiţi din întreaga lumea, te suprinde de fiecare dată.Toţi cei care vizitează oraşul nu trebuie sa rateze mulţimea de obiective turistice de aici, printre care Arcul de Triumf,  Gradinile Tuileries, Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Galeriile Lafayette, Biserica Sarcre Coeur sau Catedrala Notre Damme.
 

 
2. New York, SUA

New York, oraşul care nu doarme niciodată, este locul unde oricine ar trebui să ajungă măcar o dată în viaţă.Oraşul reuneşte o mulţime de obiective turistice, de la Statuia Libertăţii, la Empire State Building şi de la Muzeul American de Istorie Naturală la celebrul Central Parc.


 
 


3. Londra UK

Capitala Regatului Unit este vizitată anual de milioane de turişti, iar majoritatea dintre aceştia nu ratează momentul schimbării gărzii la Palatul  Buckingham.În Londra, alte obiective turistice pe care nu trebuie să le ratezi sunt roata London Eye, piaţa Trafalgar, din centrul oraşului, Oxford Street sau British Museum. 
 

 


4. Roma, Italia

Există o mulţime de locuri pe care trebuie să le vizitezi dacă ajungi în Roma, unul dintre cele mai renumite oraşe istorice şi culturale din lume. Roma este pe gustul atît a celor atraşi de istoria antică, cît şi iubitorilor de artă din perioada renascentistă.În Roma nu trebuie să ratezi o vizită la Colosseum, la Piazza San Pietro sau la Muzeul Vaticanului si la Fontana di Trevi.


 
 5. Barcelona, Spania

Barcelona este oraşul preferat pentru milioane de turişti de pe întreg globul.
Cînd vin în Barcelona, iubitorii oraşului nu ratează Catedrala Sagrada Familia, Casa Batllo, Casa Mila, precum şi Parcul Guell. 
6. Veneţia, Italia

Oraşul gondolelor atrage prin romantismul plimbărilor pe canale, dar şi prin nenumăratele obiective turistice care nu merită ratate.Între acestea se numără Basilica San Marco, Piaţa San Marco, Marele Canal, Podul Rialto sau Casa lui Marco Polo.


 
 


7. San Francisco,California

Oraşul San Francisco atrage în primul rînd prin insula Alcatraz, care găzduieşte una dintre cele mai celebre închisori din toate timpurile, închisă în anii `60.
Alte obiective turistice din San Francisco:  Golful San Francisco, Muzeul de Artă Asiatică  sau Muzeul Familiei Walt Disney. 


8. Florenţa, Italia

Florenţa este un oraş încărcat de cultură, motiv pentru care ai nevoie de o vacanţă de mai multe zile pentru a vedea cît mai multe obiective.În Florenţa nu trebuie să ratezi Domul, Galeria Uffizi, Gradinile Boboli, Palazzo Pitti sau Piazza della Repubblica.

 
 


9. Praga, Republica Cehă

Praga este una dintre ţintele de top ale turiştilor care ajung în Europa, fiind un oraş care reuneşte o mulţime de obiective turistice.Turiştii nu ratează aici niciodată următoarele obiective turistice: Castelul Praga, Primăria şi Ceasul Astronomic, dar nici Teatrul Naţional sau Casa care dansează.10. Sydney, Australia

Oraşul cosmopolit al Australiei are o mulţime de atracţii emblematice prin care atrage turişti din toate colţurile lumii.Cei care ajung în Sydney nu trebuie să rateze Opera din Sydney,Turnul Sydney, Sydney Aquarium şi nici parcul de distracţii Luna Park. via | www.wall-street.ro

1 комментарий

avatar
Toate destinatiile sunt cu adevarat splendide{#emotions_dlg.heart}… Mi-ar placea sa am ocazia de a le vizita chiar pe toate, dar Parisul in special {#emotions_dlg.rolleyes}, Paris is always a good idea{#emotions_dlg.ok}
0
:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.