Спорт и туризм
926

Vulcanul Dallol - Ethiopia

10 фото
image
         În Ethiopia se află un Vulcan activ până în prezent  cu denumirea Dallol, care a erupt pentru ultima data în 1926. În urma erupției s-a format un lac, iar apa e de culoare gălbue- violet. Peisajul e unul incredibil  și impresionant,   format din pucioasă și andezite. Îar în apropierea lui se află orașul Dallol.
Dallol deține în prezent recordul pentru temperatura medie la o așezare locuită de pe Pământ, deoarece o temperatură medie anuală de 34 ° C a fost înregistrată între anii 1960 și 1966. Dallol este, de asemenea, unul din cele mai îndepărtate locuri de pe Pământ. Nu există drumuri, singurul serviciu de transport regulat este asigurat de caravanele cu cămile, care se deplasează în zonă pentru a colecta sare. Dallol a devenit mai cunoscut  lumii  în 2004, când a fost prezentat în documentarul National Geographic :Going to Extremes (Mergând la extreme).

10 изображений

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.