Спорт и туризм
532

De ce a ales Guardiola Bayern Munich?

Guardiola_2010
Acum câteva zile, în sfîrşit, am aflat cu siguranţă unde îşi va continua Josep Guardiola cariera de antrenor.Pe parcursul lunilor, au fost diferite speculaţii, Abramovich dorea să-l aducă pe Pep pe Stamford Bridge cu orice preţ, pe de altă parte putea ''salva" AC Milan, care este în dificultate.
 
Totuşi, de ce a ales Guardiola anume echipa ''bavareză"?
1.Guardiola nu aleargă după bani.
O demonstrează şi alegerea lui Pep, putea să aleagă Сhelsea, unde ştim şi singuri ce posibilităţi financiare are patronul ''artistocraţilor"
Un alt exemplu, este faptul că în perioada cînd era la Barcelona, spaniolul ar fi primit o ofertă de 30 de milioane pe sezon de la Spartak, însă Guardiola a rămas la Barca, unde avea aproximativ 10 milioane.
 
2.Guardiola are nevoie de linişte.
Bundesliga este o ligă fără scandaluri, meciuri trucate, ceea ce nu putem spune şi despre fotbalul din Italia. Di Matteo, cel care după ce a cîştigat U.C.L, a fost tratat ca un zeu, peste cîteva luni, a fost demis. Cred că şi ăsta a fost un motiv pentru Pep de a nu alege Chelsea.
 
3.Guardiola va antrena în cea mai puternică ligă din lume.
În opinia mea, Bundesliga e cea mai puternică ligă de fotbal din lume, indiferent ce meci vizionăm, vedem fotbal de o calitate înaltă, deoarece mai multe echipe se luptă pentru locurile din fruntea clasamentului, în timp ce, dacă e să facem o comparaţie cu ''La Liga'', locurile 1 şi 2 sunt ca şi ''rezervate".
 
4.Bayern-o echipă de perspectivă.
Bayern Munich este o echipă cu tradiţii, cu istorie, dar şi cu perspectivă, are jucători de valoare şi de la vară-un antrenor care îi va putea reorganiza.
 
Cred că peste un an vom vedea deja dueluri în CL între Barca şi Bayern, şi sunt sigur că va fi ceva special.
Dacă e să vorbim despre Jupp Heynckes, tot respectul, atît pentru cariera sa fotbalistica, dar şi cea managerială, ambele în opinia mea, fiind excepţionale.

foto: Wikipedia 

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.