Спорт и туризм
597

Violenţa în fotbal…

    Analizând meciurile de fotbal din Republica Moldova, am observat că violenţa în fotbal, a devenit deja o tendinţă.
    Nu vorbim doar despre fotbalul profesionist, adică despre fotbaliştii din Divizia Naţională, dar începînd cu copii de 6-7 ani care din cauza unui lucru stupid se pot lua la pumni.Fie încă nu înţeleg cît de grav este acest lucru, fie au ”învăţat” de la colegii lor mai mari.Continuăm cu adolescenţii, care au(ar trebui) să fie mai înţelepţi, să joace ”fair play”, să aibă respect faţă de adversar, la noi în majoritatea cazurilor e invers.
     Fotbalul profesionist, dacă se numeşte astfel, atunci jucătorii trebuie să fie ”profesionişti” din toate punctele de vedere.Începînd de la nivelul de joc şi terminînd cu gîndirea şi raţionalitatea.
     În concluzie, mi-ar fi interesant, cîţi antrenori al academiilor de fotbal pentru copii, înainte de joc îi roagă pe discipolii lor să facă un joc frumos, fără faulturi, iar de cîştig nici nu trebuie să pomenim, pentru că dacă respecţi aceste două criterii, vei învinge peste o perioadă de timp.
foto: http://www.eurosport.com

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.