Спорт и туризм
752

Nissan va lansa un model de clasă compactă în 2014


Conform publicației britanice Autocar, Nissan vrea să lanseze un model în clasa compactă în 2014, pentru a concura cu Ford Focus, VW Golf și Opel Astra.

Nissan se bucură de succes pe piața europeană cu modele ca Juke sau Qashqai. Și vor să crească acest succes cu un nou model de clasă compactă ce va fi lansat în 2014. Noul model va concura cu Ford Focus sau Volkswagen Golf și va fi construit la uzina britanică de la Sunderland, spun jurnaliștii britanici de la Autocar. Ultimele încercări Nissan în acestă clasă au fost modelele Almera și Tiida.

Decizia de a intra în acest segment extrem de disputat în Europa a fost luată acum 18 luni, dar modelul mai are nevoie de doi pentru a fi dezoltat, spune Andy Palmer, șeful departamentului Product Planning de la Nissan. Noul hatchback va avea un look inspirat de actualul și viitorul Qashqai, dar va prealua și elemente de design de la conceptul Nissan Invitation, prezentat la Salonul Auto de la Geneva din acest an. În ceea ce privește motorizările, acestea vor fi probabil versiuni revizuite ale propulsorului 1.5 dCi diesel sau noul 1.2 DIG-S turbo benzină.
 
Noul model Nissan de clasă compactă va fi lansat în 2014 și va fi construit în Anglia, la uzina de Sunderland, alături de modelele Qashqai, Qashqai+2, Juke și Leaf.
 
Via Autocar 

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.