Спорт и туризм
1122

Cele mai frumoase hoteluri în lume

         Cazarea la un hotel cu design exclusivist, acolo unde  visul  unui  arhitect  a fost  transpus  în  realitate  te va face să  te  simți ca un  împărat. Dar, cel mai important este faptul că nu trebuie să  fii membru al familiei regale ca să călătorești și să alegi hoteluri frumoase. Turnurile, arcadele din piatră și atmosfera ruptă din istorie îți stau la dispozitie. Trebuie doar să știi unde să le cauți. Acestea  sunt  cele  mai  frumoase  hoteluri  în lume, unde puteți avea parte de sejururi de neuitat.
 
 

  1 .Unul dintre cele mai frumoase hoteluri în lume este situat in Sawai Madhopur. Hotelul Vanyavilas Oberoi, Ranthambore este într-o locație rurală iar cea mai importantă atracție din regiune este Parcul Național Ranthambore.
2.Triple Creek este un hotel destinat doar adulților. Este o proprietate situată în Munții Montana Bitterroot. Hotelul este dotat cu elemente precum șeminee, căzi fierbinți, etc. Ca și activități puteți alege excursii cu elicopterul, o cină la masă bucătarului, degustări de vin.

3.Fairmont Mara Safari Club este unul dintre cele mai frumoase hoteluri în lume.  Aici puteți servi mese tradiționale africane servite în bomă. Veți avea parte de dușuri în aer liber și veți putea studia peste 70 de specii de păsări care trăiesc aici. Acesta este locul unde familia Kennedy și-a petrecut luna de miere.4.Oberoi Amarvilas Agra din India este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume dar și din India. Combinînd mughal și arhitectura maură, proprietatea este minunată cu peluze și coloane înalte. Interioarele au podele din gresie, paturi cu baldachin și saloane de spa cu metode indiene de vindecare.


5.Nisbet Plantation Beach Club este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume. Plantațiile de zahăr sunt o mare atracție. O activitate importantă este turul cu bicicleta de doua ore împreună cu campionul Nevis Douglas la ciclism.

6.Peninsula Bangkok este un hotel dotat cu 370 de camere cu podele din lemn de tec, băi de marmură, mobilier acoperit cu mătase. Vă oferă o priveliște magnifică fiind situat într-un turn care are ca vedere rîul Phraya. Spa-ul hotelului are o suprafață de 21.000 de mp. Puteți să vă relaxați cu ajutorul unui traseu pe aleile înguste ale Chinatown.
7.Palazzo Sasso este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume. Hotelul are cea mai magnifică vedere la mare. Fiecare spațiu din hotel inclusiv sala de fitness are vedere la mare. Camerele au în dotare antichități  din  secolele 18 și 19. Bucătăria italiană vă va încînta gusturile.


   


8. Domaine des Hauts de Loire a fost în secolul 19 o cabană de vînătoare cu 31 de camere în stil Empire, cu o suprafață de 178 de hectare împădurite. Este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume. Aici puteți avea parte de excursii private prin regiune, excursii cu balonul cu aer.
9. Jade Moutain este situat în punctul cel mai înalt al orașului Sufriere de pe coasta de vest. Interiorul său este format din 28 de apartamente unice, piscine, jacuzzi. Apartamentele au doar trei pereți oferind vederi panoramice minunate. Puteți admira frumusețea naturală a stațunii Sf. Lucia care are o arhitectură îndrăzneață.10. Hotelul Olissoppo Lapa Palace din Lisabona este înconjurat de grădini, situat în cartierul ambasadelor, fiind construit în anul 1870 ca și o vilă privată. O picină în aer liber cu o vedere către oraș vă oferă momente de relaxare minunate.
 

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.