Психология и отношения
700

"Telefonul pentru beţie", noua modă în rândul tinerilor

      O nouă modă se pare că ar fi apărut în ultimul timp în rândul tinerilor, cea a «telefoanelor mobile pentru beţie», susţin jurnaliştii americani de la Time.
 
      Tinerii cumpără astfel de telefoane ieftine pe care le iau cu ei atunci când ies să petreacă noaptea în weekend pentru a nu îşi pierde smarthphone-urile sau pentru a nu le strica, conform rezultatelor unei cercetări realizate de membrii Starcom MediaVest Group, o agenţie specializată în media.
 
      «Am realizat o cercetare globală pentru a înţelege care este rolul berii de sâmbătă noapte în jurul lumii, în comparaţie cu alte băuturi. Studiind berea, am început să descoperim că tinerii îşi preţuiesc telefoanele de tip smartphone şi iPhone-urile atât de mult încât nu vor să le piardă atunci când ies noaptea în oraş», a explicat Laura Krajecki, reprezentant al Starcom MediaVest Group.
 
      «Acum ei iau cu ei ceea ce numesc <<telefoane mobile pentru beţie>>, ieftine, aşa că folosesc două telefoane pentru că nu vor să îşi piardă smarphone-urile», a mai adăugat Krajecki.
 
     Reprezentanţii agenţiei nu au dat însă date exacte cu privire la numărul celor care recurg la o astfel de metodă.

via|  Time

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.