Психология и отношения
680

Cel mai mare clişeu legat de locul de muncă a fost spulberat. STUDIU

     Oamenilor li se spune de obicei că încrederea în sine îi ajută să avanseze în carieră, dar cercetătorii britanici au demonstrat contrariul.
 
      „Nu există clişeu mai mare decât acela că încrederea în sine este un factor-cheie pentru succesul în carieră. E timpul să spulberăm acest mit. De fapt, cu cât ai mai puţină încredere în tine, cu atât e mai probabil să reuşeşti în carieră”, a declarat Thomas Chamorro-Premuzic, profesor de psihologie a business-ului la Universitatea din Londra.
 
      Explicaţia este că angajaţii cu încredere mică „digeră” mai bine feedback-ul negativ din partea şefilor şi a colegilor, acceptă criticile şi le transformă în învăţăminte pozitive, scrie Business Insider.
 
      Totuşi, britanicii avertizează că această teorie nu se aplică oamenilor cu un nivel al încrederii foarte scăzut, ci doar cu unul „potrivit de scăzut”. Chamorro-Premuzic spune că încrederea mai scăzută îi face pe oameni să-şi stabilească ţinte mai realiste.

via| Business Insider 

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.