Психология и отношения
804

Intuiția în afaceri


”Informație” este numele jocului, în zilele noastre. De la inventatori la directori de vînzări, să știi ce se întîmplă în jur, ce e posibil și ce e probabil să se întîmple este cheia supravețuirii și a succeseului. Tehnologia oferă modalități noi de a face lucrurile,dar oferă și produse complet noi. Pentru a avea acces la tehnologie și a o folosi la maximum, aveți nevoie de informație. Dacă vreți să vă aflați în fruntea unei tendințe, trebuie să aflați ce va fi, dintr-o sursă care să depășească tot ceea ce vă pote oferi o simplă bază de date – energia viitorului. Această dorință de cunoaștere a viitorului a adus la o cerere crescută de informații parapsihice corecte, în cadrul comunităților industriale și de afaceri.


 În lumea corporatistă, utilizarea intuiției este atît de răspîndită, încît un studiu efectuat de școala de Afaceri Harvard a descoperit că 80% dintre managerii seniori își folosesc intuiția în mod frecvent. Este de imaginat că acest procent va continua să crească. După cum a spus cunoscutul guru al afacerilor și scriitor de literatura economică Tom Peters: ”cu cît sunt vremurile mai nebune, cu atît e mai important ca liderii să-și dezvolte intuiția și să aibă încredere în ea.
         Din fericire, în zilele noastre directorii executivi de succes au la dispoziție o armă secretă- parapsihicii specializați în afaceri. Aceștea sunt profesioniști care s-au specializat în domeniul afacerilor. Liderii companiilor din lumea întreagă apelează  la ei ( un exemplu fiind Lynn, care a lucrat cu directorul executivi dintr-o paletă largă de industrii, de la publicitate pînă la produse de îngrijire personală), scopul fiind acela de a primi ajutor în luarea deciziilor de angajare, achiziții, fuziuni și organizare a afacerilor. Mai mult, directorii executivi caută parapsihici cu experiență în variate domenii, precum tehnologia informațională, planificarea în afaceri, investițiile la bursă și cercetările de piață, pentru a face previziuni sau pentru a vorbi în cadru seminariilor de planificare. Deci, cînd vine vorba de a face planuri în această lume aflată într-o permanentă schimbare, intuiția ar putea fi cea mai recentă tendință a tehnologiilor informaționale.
         Același   principiu care se aplică marilor corporații, e valabil și pentru dumneavoastră. Oricine vrea să știe unde e mai bine să-și  investească timpul și energia ( la fel ca și economiile). Vă ascultați instinctul și vă folosiți imaginația, în ceea ce privește afacerile? Dați atenție străfulgerărilor parapsihice pe care le aveți, în ceea ce privește finanțele și modul în care le puteți spori? Amintiți-vă că această cunoaștere este un dar, așa că… nu-l returnați nedeschis! Luați în considerație toate informațiile pe care le aveți la dispoziție. Desigur, în zilele noastre, se pare că suntem inundați de fapte și cifre. Acum puteți avea acces (cu ajutorul internetului) la tot felul de informații, pe care nu  le-ați fi putut obține cu 15-20 de ani în urmă.         Pe lîngă faptul că vă ajută să accesați informații de ordin financiar și pentru afaceri, internetul va poate ajuta să aflați mai multe atît despre propriile intuiții, cît și despre ale celorlalți. Diverse site-uri  oferă utilizatorilor de computere nenumărate oportunități, în scopul de a-i implica în experimente parapsihice chiar din propriile case, prin intermediul internetului.
         În prezent, probabil că ați aflat despre site-ul web al Institutului Boundary www.gotpsi.org, în cadrul căruia puteți face cinci  teste diferite, pentru a vă putea măsura abilitățile parapsihice. Alte site-uri, inclusiv cel al asociației Americane de Cercetări Parapsihice, includ chestionare și comentarii referitoare la experiențele paranormale prin care au trecut diverse persoane.
          Aștept să ne scrieți dacă va-ți folosit vreodată de intuiție și  în ce împrejurări. A fost corectă informația simțită, va prins bine? 

 

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.