Психология и отношения
865

Ce își doresc bărbații


Ce își dorește bărbatul?
Fiecare bărbat în suflet e proroc și filozof, tabloul vieții lui în felul său e unical, pur și simplu nu este un ascultător cu adevărat dostoinic, gata să-l înțeleagă.
Dați să ne aducem aminte de unul din cei mai reușitî bărbați al ultimului mileniu — Shrek. Bărbații ca și dînsul se aseamănă cu o ceapă: miroase tare, aduce multe lacrimi și are multe foi. Cele mai ascunse și importante dorințe stau asunse adînc departe, atît de departe că ei singuri nu întotdeauna știu despre ele. În acest articol voi descri cîteva din dorințelelor ascunse pe care ar trebui să le știți pentru a avea o relație armonioasă.


Admirați-l

Fiecare bărbat își doreste să fie admirat. Aceasta e ca și un drog. Cu cît are mai multă admirare, cu atît își dorește tot mai mult. Întocmai și cuvintele de lingușire pronunțate cu un notă de admirare, spuse la locul potrivit va putea înmuea inima oricui. Iar un compliment reușit spus de mai multe ori cu diferită intonație vă va ridica mult în ochii lui.

Luați aminte

Atrageți atenție la tot, îndeosebi la ceea ce spune. Fiecare bărbat în suflet e proroc și filozof, tabloul lui în felul său e unical, pur și simplu nu s-a găsit un ascultător cu adevărat d merituos, gata să-l înțeleagă. Fiți acea, care îi va acorda timpul său lui, și cu gura căscată va asculta ce spune. Dacă înafară de a da din cap în acord veți mai și pune întrebări, precizaunele detalii și mira, cu siguranță o parte din inima lui va fi cucerită.

Credeți în el

Bărbații- marii visători, cuceritori și creatori, prin visurile lor noi privim în univers și cu creația lor zburăm spre cer. Progresul uman — creația mîînele lor. Cu siguranță că și iubitul tău are vise, succese și multe realizări. Întrebă-l despre ele. Roagă-l să-ți citescă din poeziile sale scrise în adolescență. Cu siguranță că au fost și din astea. Întrebă-l cum dorea să se facă vestit în copilărie, care îi erau aspirațiile. Credeți-mă că visile din copilărie nici odata nu dispar, și primind aceste vise iî veți da de înțeles că credeți în el, în succesul lui, în individualitatea sa.

Permiteți-i să fie mai puternic

Vînătoare. Pentru ce a fost creat corpul bărbătesc, instinctele, azartul? Totul subînțelege putere și dibăcie, reacție și posibilitatea de a lua decizie. Permiteți-i lui să demonstreze aceste capacități. Jucați în tenis sau șah, permiteții să fie mai rapid, mai activ și mai ingenios, să fie primul. Lăsați el singur să aleagă unde mergeți azi seara la restaurant sau cinematograf.

Iesiți din șaboanele obișnuite

În suflet bărbații la fel sunt romantici și toți visează ca într-o bună zi vor lăsa totul baltă, și vor face ceva ieșit din comun, excentric, ceea ce demult își doresc. Numai că îi oprește regulele de conduită primite în societate și șabloanele impuse în ceea ce este corect și incorect. A ieși din șablonare pentru mulți se egalează cu moartea. Fiți inițiatoarea la ceva extraordinar, luați-l de mîînă și faceți ceva de neuitat, prin acest pas veți ajunge pentru el un izvor neînsecat de adrenalină. Veți deveni acea persoană de la care inima se bate tot mai tare și mai tare cerînd încă și încă…

Fiți agreabilă pentru prietenii lui

Încercați să vă placă prietenii iubitului și veți vedea cîți aliați veți avea. Pentru mulți bărbați, prietenii înseamnă mult mai mult decît viața. Împreună merg la saună, beau bere, își destăinuie sufletele și tainele. Ei își doresc ca aleasa inimii să le placă prietenilor, să o admire. În așa mod își confirmă alegerea corectă a persoanei iubite.

Fiți gingașă

Mulți din bărbați nu au fost mingîiați în copilărie îndeajuns. Fiind copil, doream să fim mîngîiați ținuți în brațe, sărutați și cuprinși, dar băieții sunt educați altfel decît fetițele, mai sever și mai rece. Cercetările actuale au arătat că animalele ce nu au fot mîngeate devin mai asociale și agresive. De aici concluzie. Toți bărbații doresc să fie mîngîeați. Și nu numai în pat. Dar să te lași pe umărul lui, să te atingi de obraz, să treci cu mîna prin păr. Să-l mîngîî, cuprinzi și săruți.
Nici un bărbat nu va recunoște că își dorește asta, fiindcă în închipuirea lor un bărbat trebuie să fie puternic și tare ca piatra. Dar în adîncul sufletului lui are aceste simple dorințe. Satisfaceți-le și cu asta îl veți cuceri!

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.