Психология и отношения
557

Semne că vrea să se despartă de tine


Iată câteva indicii generale care te pot ajuta să previi o despărțire-șoc inițiată de iubitul tău, pregătit să-și încerce norocul cu altcineva.

Poate crezi că relația ta este una sigură, iar partenerul tău este unul în care poți avea deplină încredere, însă dacă are momente când parcă nu este cel pe care l-ai cunoscut, ar trebui să-ți dea puțin de gândit.

Te învățăm cum poți citi printre rânduri și cum te poți pregăti pentru ceea ce se cheamă o despărțire pe cale amiabilă. Sau, de ce nu, pentru o despărțire-fulger din partea ta.

Anulează întâlnirile

Acum, nu-ți spunem că dacă a intervenit ceva și nu vă mai puteți întâlni sau că s-a răzgândit în legătură cu o întâlnire, e cazul să te îngrijorezi.

Nu, însă trebuie să fii atentă când acest lucru devine obișnuință. Când planifici o întâlnire cu mult timp înainte, n-ar trebui ca partenerul tău să se scuze că nu mai poate ajunge, pentru că are mult de lucru.

Vrea să ieșiți împreună doar cu prietenii alături

Să ieșiți în oraș cu prietenii poate fi de bun augur pentru relație. Însă când iubitul tău nu mai vrea să vă faceți planuri pentru ieșiri doar în doi, pur și simplu găsește tot felul de scuze de ceva timp, atunci ia în considerare că nu-i mai face plăcere să fiți văzuți împreuă.

Îți cere să te vezi mai mult cu prietenele

Paradoxal, când intră într-o relație, atât femeile cât și bărbații răresc momentele petrecute alături de prieteni.

Când iubitul tău pozeză în iubitul care ține la spațiul tău și la nevoia de a socializa, cerându-ți să petreci mai mult timp cu prietenele, s-ar putea să fie ceva dubios la mijloc.

Devine irascibil când vreți să faceți dragoste

Un indiciu important că vrea să vă despărțiți este că nu-i mai surâde ideea să faceți dragoste.

Dacă atunci când vrei să vă apropiați mai mult iubitul tău se plânge de dureri de cap sau de oboseală, iar tu ești mereu neînțelegătoare și chiar ajungi să-l enervezi cu treburile astea, ai grijă că despărțirea este foarte aproape.

Fii tu cea care îi dai papucii! Nu-i lăsa această satisfacție!

via | http://www.clickpentrufemei.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.