Психология и отношения
930

Unei vizionare i s-a arătat chipul reîncarnat al unui extraterestru


A cerceta o vizualizare, şi încă de anvergura acelea pe care Viorica Cojocaru o reţinuse cu exactitate de peliculă, înseamnă a intra în intimitatea vieții copilului. Fapta posibilă, dar şi cu ajutorul părinţilor.

De profesie pictoriţă, vizionara basarabeancă n-a pierdut prilejul de a rememora pe hârtie imaginea incredibilă. Dar îmi refuza categoric popularizarea imaginii respective, pentru că, după credinţa dumneaei, însăţi imaginea este încărcată energetic. Promite să o facă altădată, când va fi posibilă reproducerea şi a altor imagini dintr-o dimensiune cosmică la care are acces.

După ce l-a văzut pe Vasilică substituit până la pierderea identităţii sale umane, şi-a retras palmele, si-a întrerupt testul, şi-a reechilibrat sistemul energetic „coborând” printre oamenii care îşi continuau petrecerea. Într-un târziu s-a apropiat de tatăl copilului, profesor în nordul Basarabiei. Îl cunoştea foarte bine. Şi a început să-l întrebe despre copil. Cum învaţă, cum se poarte şi ce pasiuni are, ce visează, cum se joacă şi cum îşi alege prietenii…

Profesorul însă nu vedea în propriul său copil nimic neobişnuit. Erau într-adevăr unele ciudăţenii, dar pe acestea le punea în seama unei supradotări. Vasilică era un copil cu o inteligenţă superlativă şi nu o data îşi uimea profesorii. Faptul dezagreabil pe care–l producea adeseori copilul era de natură… polemică. În mod frecvent anticipa rezultatele lecţiei la matematică, şi o făcea cu ironie, părând că-şi bate joc de profesoară. Prezenţa lui în clasă mai ales la cursurile de matematică şi fizică devine o „problemă disciplinară”. Au existat şi situaţii când o ecuaţie rezolvată neglijent sau greoi la tablă, de către profesoară, să-i sugereze copilului o reacţie promptă de claritate şi corectitudine fermă. Aşadar, Viorica Cojocaru descoperiseră de fapt că Vasilică era un copil-problemă.

Pentru părinţi însă era cât se poate de firesc. Obişnuinţa cu nefirescul vom vedea că poate da uneori numele de firesc unei relaţii ce-ar trebui să uimească. Iată despre ce este vorba. Foarte des Vasilică le povestea părinţilor săi că el are capacitatea (că poate, pur şi simplu) să vadă ce se întâmplă într-un atom! Crescut într-o familie de intelectuali, o asemenea afirmaţie nu exalta sentimentele de fericire, ci o bănuială sumbră. Cum poate un copil să vadă într-un atom tot ce se întâmplă, când o supertehnologie construită în acest scop încă mai are multe lacune şi obstrucţii în cercetarea unor elemente ce trebuie mărite la o scară astronomică pentru a putea fi vizualizate?

Pentru Viorica Cojocaru a cest amănunţit era deosebit de important. Copilul în care văzuse concret o entitate străină, o copie a unei fiinţe inexistente pe pământ, avea acces în mod „natural” la structuri pentru care zestrea noastră senzorială nu este proprie, lipsindu-i receptorii subtili capabili să conştientizeze elemente şi mişcări intime din tainele materiei.

Vizionara basarabeancă făcuse un pas, dar nu cel mai important. Din spusele prietenilor lui Vasilică, nu reuşea să recruteze şi alte elemente pentru o confirmare cât mai sigură. Toate remarcile se opreau în calificativul de superdotat. În timpul lui liber, Vasilică era om ca toţi oamenii. În clasă continua să fie incomod, dar se bucura totuşi de admiraţia generală. Incomod pentru că reuşea să complexeze nişte profesionişti ai unor discipline. Dar Viorica Cojocaru nu putea să uite imaginea, în acelaşi timp se temea să o reediteze printr-un nou test bionergetic. Era o teamă atavică, ceva asemănător primejdiei de a nu depersonaliza până la anulare un om care trăia viaţa oamenilor.

Acumulând date şi corelându-le cu imaginea de extraterestru a copilului, vizionara şi-a lăsat „subiectul de studiu” la urmă. Vasilică trebuia luat de departe, pentru că intuiţia lui foarte acută putea strica totul. Vizionara s-a împrietenit cu copilul. Ce puteau să discute altceva decât despre copilărie? La un moment dat însă, a început să-i povestească nişte vise, incitându-l. Vasilică nu ştia că fusese atras pe nesimţire într-o competiţie. Intuiţia vizionarei s-a dovedit mai matură.

Într-adevăr, sosise clipa când copilul nu se ferea de prietena lui mai mare, şi a convenit să-i destăinuie marele secret. De câţiva ani — cam de pe la cinci ani, Vasilică avea în anumite perioade ale anului nişte nopţi insuportabile. Cândva le-a spus ţi părinţilor că cineva intra în camera lui şi nu-l lăsa în pace, că este trezit după două-trei ceasuri de somn, dar părinţii î-au spus să-şi facă semnul crucii şi să adoarmă pentru că n-avea cine să intre peste el în cameră.

Vizitele însă erau frecvente, de la un timp se obişnuise cu ele. Iată descrierea copilului în acest sens, aşa cum mi-a comunicat-o Viorica Cojocaru: cam pe la miezul nopţii îşi făceau apariţia două umbre în cameră, niciodată nu veneau spre capul copilului, ci îl trăgeau uşor de picioare invitând-ul fără glas — el auzea totul mintal – să plece cu intruşii. Treaz fiind, copilul îşi dădea seama că nu poate reacţiona în nici fel, totul în el părea anihilat, era obligat să asculte şi să suporte în chip material pe cineva care îl trăgea de picioare. De fiecare dată, în astfel de situaţii el se ruga, implora să fie lăsat în pace pentru că nu-şi poate părăsi părinţii, prietenii, şcoala… nu vrea să plece nicăieri! Uneori îl apuca plânsul, dar nu putea striga după ajutor. Cu timpul s-a convins că nu numai plânsul lui alunga umbrele din cameră. Ciudat era pentru copil faptul că niciodată nu se speria, ci că adormea imediat după ce vizitatorii îl părăseau.

O reîncarnare a unei entităţi de pe altă planetă, care a cunoscut oamenii? La această întrebare Viorica Cojocaru răspunde afirmativ!

Aricol scris de Ion Ţugui

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.