Психология и отношения
922

Tipurile de femei pe care bărbații nu și le doresc


Experiența bărbaților acumulată progresiv după mai multe întâlniri și relații îi face să încadreze noile femei care apar în viața lor în diverse tipologii, mizând pe însușirile cele mai evidente pe care le pot depista din comportamentul lor. Cinci tipologii de femei care merită respinse sunt ușor de depistat.

Femea materialistă

O poți recunoaște uor. Nu va plăti nota niciodată și nici nu va schița gestul de a-și scoate măcar portofelul. Când se va așeza pe scaunul din dreapta al mașinii tale, își va duce discret mîna sub fund pentru a simți dacă tapiteria este sau nu din piele. Are impresia că i se cuvine orice, doar pentru calitățile pe care le are sau, mai rău, pretinde că le are. În scurt timp, își va extinde influența nu doar asupra lucrurilor pe care i le oferi, ca bărbat, de bunavoie, dar va considera banii tăi drept buget comun, iar ulterior drept banii ei. Pe termen lung o astfel de relație te va învăța că e mai bine să investești în propria persoană, decât în una care urmărește doar beneficii materiale.

Femea oportunistă

Deși are multe în comun cu materialista, oportunista nu urmărește doar beneficii materiale – bani, haine, cosmetice, vacanțe etc. – ci este atrasă de poziția socială pe care i-o oferă relația cu partenerul. De regulă, el are o carieră de succes sau este un personaj cu notorietate în societate, iar asocierea imaginii ei pentru o perioadă de timp cu un astfel de individ ar propulsa-o în medii în care ar putea fi remarcată de alți bărbați. Poate fi ușor recunoscută pentru snobismul care o însoțește mereu, pentru plăcerea de a fetișiza bârfele și pentru repulsia cu care reacționează în fața celor săraci.

Femea sfântă

Copilul de cinci ani în corp de mai mult de douăzeci de ani e exemplul clasic pentru femeia care nu a greșit niciodată și se consideră Fecioara Maria. Ea crede în binele lumii, în pacea mondială, vrea să facă doar bine și are jucării roz din pluș în dormitor. O astfel de față, cu multe trăsături comune cu ale unei virgine, îți va limita rapid subiectele de conversație și interesele comune, iar excesele legate de bunătatea ei fie te vor enerva, fie te vor face să te simți mereu vinovat.

Femea traumatizată

Evită să întri într-o relație cu o femeie care tocmai s-a despărțit de iubitul ei după o relație lungă. Există și excepții, dar dacă ea arată cel mai mic semn că ar regreta vechea relație sau că ar tînji după un semn de la partenerul ei, e bine să ieși din joc în secunda a doua. Multe dintre ele reușesc să își ascundă sentimentele față de foștii iubiți, dar un mod bun de a vedea dacă minte sau nu este și viteza cu care avansează lucrurile între voi. Foarte încet sau mult prea repede sunt semnale la fel de îngrijorătoare că are ceva de ascuns.

Femea petrecăreață

Dacă pe durata unei luni calendaristice se întâmplă de mai mult de trei ori că la ieșirea în oraș să se amețească de la alcool, e clar că îi place să petreacă. De regulă, astfel de fete uită de responsabilitățile pe care le au și consideră că au dreptul să se apropie de orice bărbat, acuzînd efectele băuturii. Frecventează de regulă anturaje cel puțin dubioase și va avea puțin timp să îți acorde dacă alegi să te implici într-o astfel de relație. Petrecăreța consideră orice seară în care nu bea în oraș una pierdută, iar nevoile ei centrale sunt prietenii, cluburile și barurile, flirtul și consumul de tutun și alcool. Pe termen lung, e neplăcut să vezi oameni care nu au ceva mai bun de făcut.

via | http://www.perfecte.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.