Психология и отношения
882

Arta de a fi femeieMajoritatea femeilor au crescut educate cum că femeia trebuie să se supună bărbatului, să fie pasivă, să nu îşi impună părerile şi, cu atât mai mult, să nu aibă un rol determinant în actul amoros. Ajungând la vârsta maturităţii multe au descoperit adevărul şi au înţeles ce înseamnă cu adevărat să fii femeie.

Arată că eşti femeie, că îţi place ceea ce eşti şi că ai forţa de a-i face şi pe ceilalţi să vadă, să simtă şi să înţeleagă aceasta.Prizonierul iubirii

Odată, când iniţiativa întâlnirii intime o vei avea chiar tu, începe prin a-ţi lega iubitul cu blândeţe, cu propria lui cravată sau cu un cordon, aşezându-i mâinile sub pernă, lipite una de cealaltă. Poartă-te cu el cu dragoste, dar în acelaşi timp fii fermă. Acum tu eşti cea care conduce jocul, căci el se află imobilizat, incapabil să se mişte.

Singura lui «armă» rămâne penisul său în erecţie, cu care va urmări să se apere eroic. Poţi acum să te joci cu el după bunul tău plac, dar lasă-l să aştepte. Atinge-i uşor buzele cu vârful degetelor calde, foloseşte una din florile cu care a venit pentru a-l mângâia de-a lungul braţelor musculoase, în jurul sânilor.

Nici nu-şi putea imagina că se va trezi erotic prin stimularea propriilor lui sâni! Are abdomenul fierbinte şi sensibil. Părul tău parfumat îl va aduce în pragul orgasmului, dar atenţie, nu te apropia încă de arma care caută să te atingă!

Mai este mult din cântecul unui preludiu de neuitat! Dacă ai la îndemână, foloseşte o boabă de strugure pe care să o plimbi pe corpul lui gol, atât de incitant în imobilizarea silită.

O adevărată tortură! Dar atât de plăcută...

Ca din întâmplare, începi uşor să te apropii de penis, atingându-l senzual şi rafinat cu părul tău, cu frezia parfumată sau cu o eşarfă de mătase care până atunci a stat încolăcită pe şoldurile tale. Este momentul să începi să-i mângâi membrul cu sânii tăi. Întoarsă spre picioarele lui, aşezată deasupra, îţi apropii sexul de buzele lui… şi te îndepărtezi de el în ultimul moment. Aceasta va fi pentru el o adevărată tortură… Dar atât de plăcută… El nu te poate atinge şi aceasta face ca dorinţa lui să crească din ce în ce mai mult. Părul tău îi atinge pieptul şi îi face să se înfioare tot corpul. Îi simţi fiecare vibraţie a muşchilor săi, fiecare scânteie produsă la apropierea dintre trupurile voastre. Iată că tu eşti cea care ştie că toate regulile îţi aparţin. Atinge-i toate părţile corpului; nu lăsa nici o părticică să scape, căci astfel îţi vei cunoaşte în întregime iubitul şi-i vei produce o plăcere pe care probabil că nu a mai simţit-o vreodată. Penisul lui în erecţie maximă este atât de savuros. Buzele tale simt moliciunea pielii lui, o degustă ca şi când acolo sunt ascunse elixire de neimaginat.Spune-i cât de mult îl iubeşti. Spune-i că îl adori!

Simţi cum prezenţa lui acolo face ca viaţa ta să fie un vis feeric pe care îl trăieşti din plin… şi totuşi, iată că este real!

Dă-ţi frâu imaginaţiei şi spune-i poveşti erotice, una mai excitantă ca alta. Arată-i ce-ţi face plăcere, ce te bucură şi ce te aduce la extaz… Când în ochii lui se citeşte implorarea, când este abandonat total şi dăruit în braţele tale, aşează-te deasupra şi lasă-te ferm peste bărbăţia lui până la capăt! Numai un bărbat adevărat mai poate rezista acum.

Dezleagă-i mâinile şi primeşte-l în tine cu totul… Este ceea ce aşteaptă cu nerăbdare… Abia acum este momentul să te oferi… Pasiunea lui te cuprinde, te asaltează, te încântă… Amândoi sunteţi în extaz.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.