Психология и отношения
864

Învaţă să te iubeşti!Da, voi, iubiţi-vă! Toate fetele frumoase şi minunate, care nu au nevoie să se bazeze pe celalalt sex pentru a fi răsfăţate cu dragoste, cadouri şi grijă. De ce să aştepţi să apară Făt Frumos, care să te facă să te simţi specială doar prin câteva cuvinte drăguţe? Ai nevoie să te abaţi de la rutina zilnică şi să trăieşti câteva momente speciale doar cu tine. Cu siguranţă îţi va face bine să te evaluezi la adevărata valoare, nu?

Încearcă aceste câteva sfaturi pentru a te transforma serios într-o persoană mai sensibilă şi iubită.
Te va ajuta să te simţi incredibil după. Trebuie să încerci să te eliberezi de meandrele plictiselii şi să te îndepărtezi de imaginea de robot care lucrează necondiţionat pentru chirie, pentru întreţinere, pentru familie pentru orice apare. Până la urmă, şi tu trebuie să respiri ş să simţi…În primul şi în primul rând, trebuie să te simţi frumoasă. Nicio femeie nu se simte specială în privinţa lookului lor. De fiecare dată când se privesc în oglindă, se plâng întruna. Dar draga mea, încearcă să te simţi bine aşa cum arăţi şi să te bucuri de ce a creat acea forţă divină de sus. Ai trăsăturile tale speciale, doar. Trebuie să ai încredere şi să fii originală – eşti drăguţă. Punct. Încrederea de sine se vede. Pentru a te simţi reîmprospătată, poţi să te programezi pentru sesiuni de beauty, să vizitezi un spa relaxant, să îţi schimbi tunsoarea. Acest lucru te va ajuta să te de stresezi.Al doilea sfat este sa îţi programezi o călătorie pe care mereu ai avut-o în gând. De fiecare dată când pleci în vacanţă trebuie să fie cu iubitul, cu fratele, cu prietenii care deja decid destinaţia, înaintea ta. Încalcă acest trend şi găseşte un loc pe care mereu îl admirai. Şi de asemenea, e mai bine să plănuieşti această călătorie alături de unele prietene. Nu numai că îți va ridica tonusul mental, dar îi va face şi pe ceilalţi să te vadă mai independentă.

Al treilea sfat este exclusiv rezervat nervilor dependenţi de shopping. Este cea mai bună metodă de a te relaxa. Un plus la acest lucru este să aplici un strop de curaj şi de entuziasm, căutând acele rochii pe care le-ai admirat mereu, dar pe care nu ai ajuns să le porţi. Cheltuie nişte bani pe o rochie sexi. Schimbă-ţi o ţinută complet, redescoperă o nouă latură a ta. Nu mai contează cât cheltui dacă te simţi fericită apoi.

Pentru a te simţi la înălţime, trebuie să şi simţi aroma optimismului. Alege să petreci ceva timp de calitate singură acasă. Cumpără lumânări parfumate, dă drumul la muzică ambientală şi simte magia. Fă o baie cu spumă, dansează câteva zeci de minute şi simte-te ca un copil, fiecare are nevoie de asta, nu neapărat de o persoană care să te facă să te simţi importantă. Tu eşti deja importantă pentru tine şi nu numai!

via | http://www.glamourgirl.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.