Психология и отношения
812

Regulile datingului la telefon!Femeile iubesc să vorbească la telefon. Pentru el, vorbitul la telefon este esențial. Pe de altă parte, băieților nu le place să stea la telefon prea mult. Dar fie că ne place sau nu să sunăm pe cineva, trebuie, mai ales dacă vrei să ai succes cu femeile!

Sun-o după 2 zile. Primul cel mai important lucru despre telefoanele date în timpul întâlnirilor este timpul în care suni. Dacă suni prea devreme, vei crea impresia că ești disperat și ea își va pierde interesul în a te cunoaște. Așteaptă două zile după ce ai aflat numărul ei de telefon. Ar fi o greșeală imensă în a suna în aceeași zi sau a doua zi. Dar și dacă aștepți prea mult, va crea impresia că nu ești un tip serios. Nu aștepta mai mult de 4 zile, imaginează-ți cum ar fi să trebuiască să îi explici cine ești. Regula aceasta devine mai relaxata după ce vă întâlniți de mai multe ori.

Să știi de ce suni. Trebuie să ai mereu un motiv pentru a suna. Deși femeile iubesc să vorbească la telefon, vor să facă asta cu prietenii. Sun-o să verifici sau să confirmi ceva. Asigură-te că menții conversația, nu îi da șansa să răstălmăcească ce spui tu.

Să fie scurt. Ai sunat să afli ceva, atât, abia vă încălziți pentru întâlnire. Nu te întâlnești cu ajutorul tehnologiei. Poate ea vrea să vorbească mai mult la telefon, dar nu îi permite să turuie. Vorbiți față în față mai bine,nu exagera, menține controlul convorbirii.

Fii primul care termină convorbirea. Trebuie să creezi situația în care ea să vrea mai mult. Nu e bine pentru tine să o lași să vorbească, dar nici nu fi mecanic. Asigur-o de la început că e doar un telefon scurt. Altă metodă este să găsești o scuză înainte să suni – precum o programare, sună cineva la ușa etc.

via | http://www.glamourgirl.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.