Психология и отношения
726

Prețuiește momentele speciale din viața ta

20 фото
image
Fiecare experiență din viață, fiecare moment prin care treci este unic și special în felul său. Uneori, aceste clipe minunate și valoroase reușesc să fie fixate în imagini. Imagini cronologice a evenimentelor din viața cuiva, întâmplări importante din trecut, clipe fericite, ani… Aceste reflecții ne vorbesc mai mult decât o sută de cuvinte. Iată de aceea am hotărât să selectez fotografii care oglindesc emoții și atitudini.

Vreau să încep cu o poză foarte drăguță, făcută în grădina zoo Issaquah, SUA, stat Washington de fotograful Dirk Daniels. Un tigru mare bengalez s-a apropiat de sticla camerei, în spatele căreia se afla un copil mic. Fetița, care abia a învățat sa stea pe picioare se sprijinea de geamul gros ce separa animalele de vizitatori. Fotograful a spus: " Nu puteam crede ochilor, tigrul sa interesat de fetița care se uita, el s-a apropiat de fereastră și a pus laba sa pe sticlă exact în locul unde stătea mânuța copilului. Ea nu se speriase, ci bătu din palme cu încântare! "

20 изображений

  • Salvarea unei vieți
  • Copilul î-l roagă pe Moș Crăciun sa-l aducă pe tata acasă.
  • Apusul vieții. Bunicul î-și ea rămas bun de la nepot.
  • Iată ce a meșterit stăpânul pentru iubitul său prieten ca să poată  să se bucure și el de viață.
  • Grija față de cei apropiați.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.