Психология и отношения
1842

Arta comunicarii de succes: Prietenie si dragoste (+ fotoreportaj de la training 07.04.2012 )

50 фото
image

Ce e oare pentru fiecare din noi prietenie si dragoste?


Un gand… Un vis… O dorinta… Tristete… Bucurie… Fiecare dintre noi le simte, le traieste si doreste, la un moment dat, sa le impartaseasca. Vrem sa iubim, sa fim iubiti. Si totusi, parca exista ceva mai profund, ceva mai trainic, ceva ce ne da cu adevarat putere, ceva ce nu ne lasa sa ne descurajam, ceva ce ne da, pana la urma, aripi sa visam din nou. Sa fie acest lucru prietenia? Pentru fiecare dintre noi, prietenia inseamna ceva, fiecare ii da valente diferite. Si totusi, pentru cei mai multi, prietenia inseamna, de cele mai multe ori, TOTUL. Prietenia? Un cuvant ce greu poate fi explicat in cuvinte. Prietenia… exprimarea sincera si fara rezerve a gandurilor si simturilor tale in fata unei alte fapturi omenesti, sinceritate totala si dezinteresata in viata launtrica cea mai intima, ca o incercare de retraire in profunda simpatie a unei alte fiinte omenesti. Prietenia face sa nasca, hraneste si intretine cele mai frumoase sentimente de generozitate de care e capabila o inima omeneasca. Prietenie este cand persoana care ti-e alaturi accepta sa fie «acolo» pentru tine si la bine si la rau.

Dragostea este o muzica a carei frumusete nu se pierde, o suferinta dulce, un sentiment care – odata experimentat – nu poate fi nicicand uitat. Odata ce iubirea isi pune amprenta pe sufletul tau nu vei mai fi niciodata acelasi… Ea te ajuta sa descoperi bucuria de a trai, bucuria provocarii si cea a implinirii. Dragostea e atat de frumoasa incat e pacat sa treci prin viata fara a iubi, macar o singura data, cu adevarat… Cei care au trait experiente fericite sau triste in iubire se destainuie… Multumim tuturor celor care ne-au incredintat trairile, impresiile si gandurile lor despre iubire, din care avem toti ceva de invatat…

 
Fiecare din noi a gasit ceva idei comune in aceste doua cuvinte simple si complicate dupa continut, am incercat sa descoperim continutul si la ultimul seminar, sper .....ca toti au reusit acest lucru )

50 изображений

Показать ещё фото ↓

10 комментариев

avatar
sunt citeva poze foarte picante pentru cei initiati Friends
+1
avatar
bine ai spus....initsiatsi Laught
0
avatar
комментарий был удален
avatar
упражнение с ручками было просто кайфово Laught
рекомендую дома по пробовать… желательно с мало знакомым человеком  
0
avatar
На тренинге поднимается такая энергия и драйв, что рассматривая через пару дней фотки, возвращается состояние позитива и восторга! Жду с нетерпением субботу: что там СА еще придумает? ;)
+2
avatar
Вот вот ждем с нетерпением Clapping!!!
0
avatar
А вам бы только ручки погладить   :) и энергию разогнать… маньяки   :) Laught
0
avatar
да, мы такие Laught
0
avatar
комментарий был удален
avatar
Arhiva cu poze de la training nr 4 Click ME
0
:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.