Психология и отношения
1141

Cum sa atingi success in viata


Multi oameni pe care ii admiram pentru realizarile lor, si la nivelul carora, poate, aspriram sa ajungem, au luptat ani in sir pentru a invinge obstacolele si temerile, au invatat din esecuri repetate si s-au ridicat deasupra prejudecatilor si neincrederii oamenilor in implinirea visului lor.
Statistic, s-a observat ca persoanele de succes sunt maestrii in utilizarea timpului, cea mai pretioasa resursa de care dispunem.
Poate esti sarac si crezi ca nu ai nici o sansa sa devii celebru, sa te realizezi… nu te descuraja, pentru ca multi dintre tinerii ca tine au dovedit mai multa ambitie si perseverenta in realizarea visului decat cei care s-au bizuit pe bogatiile si «relatiile» lor. Numeroase exemple ne arata asta.
Crezi ca sanatatea si frumusetea sunt atuuri ale succesului? De asemenea numeroase exemple demonstreaza contrariul. Albert Einstein nu a vorbit pana la varsta de patru ani si nu a citit pana la sapte ani. Profesorii spuneau despre el ca este incet la minte, nesociabil si pierdut in lumea lui.

Ca sa fii un om de succes tine cont de cateva sfaturi:

1.Trebuie sa ai o motivatie puternica in ceea ce faci:
Cauta-ti un model, gaseste-ti un scop si nu permite nimanui sa te abata de la acesta!

2. Evita mediocritatea, aspirasucces spre excelenta:
Se spune ca numai dorindu-ti sa fii cel mai bun poti ajunge binisor. Nu te multumi cu putinul si nu aspira catre minin. Trebuie sa iti stabilesti foarte clar obiectivele si sa nu iti impui singur limite pe care stii ca le poti depasi cu putina ambitie.

3. Fii perseverant:
Nimanui nu ii iese totul din prima. Cine sustine asa ceva este fie nebun, fie mincinos. Trebuie sa inveti sa te ridici, pentru ca mai devreme sau mai tarziu vei cadea. Important nu este insa cat de brusc si dureros caz,i si cat de gratios ai invatat sa te ridici!

4. Inconjoara-te cu prieteni care te sustin si te ajuta in implinirea visului tau:
Se spune ca un copil carui ii repeti zilnic ca este prost, devine prost. La fel, un adult caruia ii se spune in repetate randuri ca va da gres, ajunge intr-un final la esec. Subconstientul joca un rol foarte important in viata noastra. Trebuie sa il sustinem pentru ca la randul sau sa ne ofere resursele sale de energie si de vointa atunci cand simti ca nu mai faci fata!

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.