Психология и отношения
837

Locuri în care NU vrei să agăți bărbați... oricât de disperată ai fi!

    Dacă ai o prietenă care plânge în pernă pentru că n-ar pic de noroc la bărbați, că toți îi “uită” numărul după ce s-au culcat cu ea sau dimpotrivă sună continuu la ea și la încă trei femei, s-ar putea că nu karma să fie problema, ci locurile unde îi întâlnește. Ai grijă să nu calci pe urmele ei dacă vrei un bărbat ca lumea, pentru o relație adevărată.
 
       În sala de așteptare a unei clinici de ginecologie. Dacă nu cumva e medic sau asistent, fugi! Întreabă-te care ar putea fi motivele pentru care el se află acolo: fie e cu o altă femeie de care este destul de apropiat încât să o ducă la analize, poate chiar pentru viitorul lor copil, fie este un “gentleman” și o însoțește pe o cvasinecunoscută la o intervenție pentru că… nu s-au protejat atunci când s-au… cvasicunoscut. Poate vrea să te convingă că e cu sora lui sau ca pur și simplu a intrat să ia o gumă de la automat. Hai sa fim serioși, replicile cu “bună, n-ai o gumă?” nu mai merg din anii ’90!       În cluburi de pariuri sau jocuri de noroc. Poate tu ai intrat să te ferești de ploaie sau mergeai pe stradă când el ieșea dintr-un astfel de loc și v-a săgetat Cupidon pe amândoi! În cazul ăsta, să-i spui lui Cupidon să fie mai atent data viitoare pentru că băieții care își pierd banii aiurea nu sunt de viitor. Și dacă zice că el își însoțea doar un prieten, tot nu e bine: cin’ se-asemănă, se-adună!       În hoteluri unde se țin conferințe. Deși prezentabili, bărbații care beau un pahar seara la barul unui hotel unde au venit pentru un eveniment sunt de obicei căsătoriți sau implicați într-o relație serioasă. Le place să flirteze pentru că sunt siguri pe ei și pentru că sunt departe de casă și plictisiți. O distracție de-o seară sau de două-trei seri, până pleacă, n-ar fi rea, dar ție îți convine?      Cluburi. Bărbații nu merg în cluburi ca să-și găsească logodnice, chiar nu știai asta? Este un loc în care oamenii se îmbracă extrem de sexy, dansează languros și se amețesc cu alcool. Dacă totuși ai impresia că ai cunoscut un bărbat “de luat acasă” într-un club, nu ceda din prima seară. Așteaptă câteva zile, întâlniți-vă pe lumină, fără alcool, discutați fără muzică asurzitoare pe fundal, află cum vă înțelegeți în condiții normale de zgomot și luminozitate și dacă nu se rupe vraja, poate că merită o șansă!

via | www.perfecte.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.