Психология и отношения
580

Tipuri de prietene care ar fi bine de evitat

     Există anumite specii de vampiri energetici care reușesc să îți dea dureri și bătăi de cap și prin simpla menționare a numelui. Iată câțiva prieteni de evitat:
 
 
 

 

1. Ratată
     Lumea îi este potrivnică. Este cea mai deșteaptă, cea mai frumoasă, cea mai potrivită pentru orice, dar un cumul de forțe exterioare a complotat împotriva succesului său. Nu se gândește că poate ar fi ajutat-o să termine un liceu sau o facultate, că cele 8 ore de program nu sunt o jignire pentru nimeni, că un job de junior este uneori pe măsura abilităților și cunoștințelor proprii. Și se plânge constant de nereușite, găsește țapi ispășitori și persoane care o sabotează. Și cel mai nasol, găsește motive pentru care îți este superioară. Nu contează că ți-ai tocit coatele în facultate, ea știe mai bine dintr-o copertă de carte cu ce se mănâncă meseria ta.
 

2. Negativistă
 
     Din nou lumea îi este potrivnică. Nu poate să se bucure sincer de realizările tale, pentru că ea nu a reușit, ei nu îi va merge bine niciodată, universul îi dă doar semne negative. Nu este neapărat ratată, dar se comportă ca una. Îți micșorezi salariul, iubirea și fericirea ca nu cumva să o superi.
 

3. Vorba lungă
     La fiecare cafeacu respectivă afli cele mai mici detalii din   viața ei. Până la sfârșitul conversației realizezi că ai deschis gura de vreo 3 ori și ai totalizat 10 cuvinte sau începuturi de fraze. Și eventual tu o chemaseși la cafeacă să îi ceri un sfat.
 

4. Competitoarea
      De fiecare dată când îi povestești despre o bucurie sau o tragedie, are o poveste mai bună. Dacă te doare capul, ea a avut o tumoră; daca ți-ai găsit sufletul pereche, și l-a găsit înaintea ta; dacă ai fost promovată, ea a fost promovată de acum 3 ani. Întră în competiție și încearcă să îți dovedească că este mai bună cu orice ocazie. Contorizează numărul de like-uri pe poze similare, are grijă să gătească o plăcintă cu meremai crocantă decât a ta și îți găsește cusururi chiar și în cele mai frumoase momente.
 

5. Diva
       E nunta ta? Stai liniștită, va avea grijă  să se dea mai importantă decât tine. Fie te amenință ca nu mai vine pe motiv că nu i-ai spus că trebuia să aducă flori la cununia civila. Fie îți dedică un toast în care le demonstrează tuturor nuntașilor de ce este mai bună decât tine. Niciodată nu ajunge la timp când vă dați întâlnire, îți minimizează și problemele și bucuriile, postează fix pozele în care ea a ieșit bine iar tu căscai sau clipeai.

        Aveți astfel de prietene? Și dacă da, de ce le lăsați să mai facă parte din viațavoastră?

via | www.garbo.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.