Психология и отношения
675

(video) Cum viciile unui bărbat pot distruge femeia pe care o iubește

      Filmul de scurt metraj, realizat de Nick Peterson și Jon Heder, se numește „Cum viciile unui bărbat pot distruge femeia pe care o iubește”. Acesta ilustrează foarte bine destinul unei femei care decide să rămână alături de un bărbat care nu o apreciază.
      Femeia deși știe cât de rău o afectează acțiunile iubitului său, ea nu îl părăsește pentru că se lasă manipulată de sentimentele. A fost trădată odată, de două ori și tot așa până a fost încătușată definitiv. Iar după ce și-a șters toată murdăria de ea, drept recompensă el îi mai lasă și un ban. Ulterior, bărbatul își găsește o altă femeie „curată” cu care va proceda la fel. 

     Filmul durează aproximativ 11 minute și a fost postat pe blogul lui catalinstoica.ro. Tot aici veți găsi și un interviu cu regizorul și producătorul acestui scurt metraj.

Directed by Nick Peterson
Produced by Nick Peterson & Jon Heder
Director of Photography Chris Saul
Music by Chris Bacon
Website 

via | unimedia.info

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.