Психология и отношения
673

Statistici surprinzătoare în materie de sex


    Atunci când vine vorba despre sex, există o mulțime de numere implicate, fie că este vorba de durată, lungime, procentaje și diverse alte lucruri. Sexul nu este plăcut doar în dormitor, pentru protagoniști, ci și în afara lui, fiind unul dintre subiectele preferate de dezbatere pentru multe persoane.

Americanii sunt printre cei mai curioși locuitori ai planetei, așa că au întocmit o listă cu diverse statistici legate de sex. Iată care sunt cele mai interesante dintre acestea, conform Woman's Day:

84%: procentajul femeilor care spun că fac sex cu partenerii pentru că aceștia să le ajute la treburile casnice


Sună surprinzător, dar experții spun că această «mituire» cu sex nu este neapărat un obicei nociv, ci chiar unul sănătos. Ținând cont că femeile muncesc de cele mai multe ori mai mult decât bărbații în gospodărie, nu e deloc rău că apelează la această strategie. Pe lângă ajutorul în casă, ele oferă și primesc plăcere.

Mai mult decât atât, sexologul Ian Kerner spune că femeile sunt mai dornice de sex atunci când este curățenie în jurul lor, așa că asta ar trebui să-i motiveze pe bărbați să pună mâna mai des pe mătura și mop.
 
 
8,9 centimetri: lungimea medie a unui organ sexual care nu este în erecție

Mulți bărbați cred că penisul lor este prea mic, puțini se plâng că ar fi prea mare, când de fapt el este mediu, spune dr. Kerner. 8,9 centimetri în starea mai sus menționată înseamnă în jur de 12-13 centimetri în erecție, ceea ce e mai mult decât suficient.

În plus, după cum arată o sumedenie de studii, femeile nu sunt atât de interesate de mărime precum sunt bărbații de obsedați. Cele mai multe dintre ele pun igiena mai presus de mărime.
200: numărul de calorii arse în decursul a 30 de minute de sex

Nu te gândi că nu mai ai nevoie să te duci la sală dacă faci sex, dar cu siguranță o viață sexuală activă va contribui la îmbunătățirea formei tale fizice. În plus, sunt lucrate grupe de mușchi de care sunt interesate toate femeile, precum posteriorul și coapsele.20%: procentajul persoanelor care au făcut sex cu un coleg de la serviciu

Multor persoane li s-a întâmplat să se îndrăgostească sau măcar să se simtă puțin atrase de un coleg de la serviciu, dar câteva trec de această limită și ajung să aibă o relație sau doar o simplă aventură cu cineva de la birou.
2: numărul de minute înainte de o ejaculare considerată prematură

Ejacularea prematură este o problema destul de des întâlnită, estimându-se ca una din 3 persoane a suferit de această problemă într-o perioadă a vieții. Asta nu înseamnă că bărbatul respectiv era egoist, imatur sau leneș, ci doar că prezenta o predispoziție genetică. Există chiar persoane care nu ajung să înceapă actul sexual, ci ejaculează în timpul preludiului.

Nu există încă o pastilă care să ajute în acest sens, ci poate doar câteva ședințe de terapie și multă practică.25%: procentajul bărbaților care trăiesc cu o boală cu transmitere sexualp incurabilă, cel puțin în SUA

Întotdeauna trebuie să ai grijă de sănătatea ta sexuală dacă nu vrei să te alegi cu o boală cu transmitere sexuală de care să nu mai scapi toată viața. Ai grijă, căci acestea pot fi transmise și prin sexul oral și cel anal, nu doar prin cel normal. Și dacă te afli într-o relație monogamă trebuie să ai grijă, căci nu ai de unde ști, mai ales la început, ce experiențe sexuale a avut persoana cu care ești.12%: procentajul persoanelor căsătorite care dorm singure

Deși căsătoriți, mulți dorm tot singuri, lucru care, în multe cazuri, se poate dovedi a fi o obișnuință bună, sănătoasă. Dacă celalalt sforăie, îți ia plapuma sau are insomnii, și somnul tău va avea de suferit, ceea ce, pe termen lung, îți va afecta sănătatea. Totuși, ai grijă să-ți faci timp pentru sex și momente de intimitate, căci fără acestea relația se va strica încet, dar sigur.20: numărul mediu de minute pe care un cuplu îl conferă preludiului

Cu cât preludiul este mai lung, cu atât riscul că o femeie să se simtă folosită și nedorită este mai mic. În cazul femeilor, 10 minute de preludiu, în plus sau în minus, pot face diferența dintre un act sexual reușit, finalizat cu orgasm, sau nu.

Daca ești bărbat, nu uita că tot corpul partenerei tale este plin de terminații nervoase care pot fi folosite pentru a o face să se simtă în al nouălea cer.103: de câte ori face o persoană, în medie, sex într-un an

Oamenii se întreabă adesea cât de des ar trebui să facă sex, dar adevărul este că nu există un număr clar, acesta variind în funcție de libidoul fiecăruia. În general, dacă faci sex des vei vrea să faci mai mult, pe când dacă atingi o perioadă de pauză, nu vei mai avea atâta chef să te reapuci de el, caci te vei obișnui cu monotonia.

Dacp vezi cp relația nu mai funcționează din acest punct de vedere, impune-ți să faci amor macăr o dată pe săptămâna. Vei fi uimit de schimbări, pentru că cheful va veni de la sine.48%: procentul femeilor care spun că au mimat orgasmul măcar o dată în viață

Acesta este procentajul, dar se crede că numărul real este mult mai mare. Deși uneori poate se întâmpla să mimezi fără sa atragi lucruri negative după sine, mimatul des, pe perioade lungi de timp, nu va face deloc bine relației, care cel mai probabil se va strica cu timpul.

Dacă simți că partenerul nu te satisface, cea mai bună soluție este să-i spui și să încercați împreună să reparați problema. În caz contrar, vei acumula frustrare de-a lungul timpului și, când vei răbufni, nu va fi plăcut pentru niciunul dintre voi.48%: procentajul celor care spun că sunt satisfăcuți de viața lor sexuală

Viața nu este o comedie romantică, așa că este adesea presărată de insatisfacții, inclusiv de natura sexuală. Ideea este că tu să le accepți, să le recunoști și să faci ceva să le rezolvi. Dacă între tine și partener sinceritatea este cuvântul de ordine, alături de respect și dorința de a vă satisface reciproc, toate barierele vor fi îndepărtate.
 

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.