Психология и отношения
1917

Ce vor femeile în pat în funcție de zodie

Iată că sexul și astrologia au mai multe în comun decât ți-ai putea închipui. În cartea sa “Sex Signs”, Judith Bennett vorbește despre cum se comportă femeile în pat, în funcție de zodiac în care s-au născut. Află dacă ție (sau iubitei tale) se potrivesc aceste caracteristici.
 
 

 

 

 

Femeia Berbec

Vrea să fie stăpână, inclusiv pe sexualitatea ei. Are obiceiul să ceară ceea ce vrea (ba chiar să dicteze), iar dacă nu primește ceea ce dorește are grijă să scoată frustrările la iveală. Dacă nu este satisfăcută în pat, femeia berbec va da vina pe oricine, mai puțin pe ea însăși. Partenerul potrivit pentru femeia Berbec este bărbatul Balanță. El va putea să facă față personalității puternice și să o echilibreze.
 
 

Femeia Taur

    Este că un pian bine acordat gata să cânte. Femeia Taur știe exact ce vrea și își dorește un partener care știe să apese butoanele corecte. Bazându-se pe intuiția foarte puternică, femeia Taur își alege exact partenerul potrivit. Odată începută relația, femeia Taur își dă toată silința să fie una de lungă durată și nu doar la capitolul sex. Femeia Taur este în căutarea perfecțiunii și poate fi foarte critică atunci când se mai întâmplă să dea peste un partener incompatibil. Partenerul potrivit pentru ea este bărbatul Scorpion. Când vine vorba despre sex femeia Taur vrea totul sau nimic: satisfacție sexuală și loialitate deplină.
 
 

Femeia Gemeni

     Este inteligentă și are o imaginație de nestăvilit. Învață repede și îi place la nebunie rolul de dominatoare în timpul sexului. Nu-i prea plac angajamentele. Femeia Gemeni caută mai degrabă un partener de sex decât un potențial șot. Cu toate acestea, nu este interesată de relațiile extraconjugale și nu se va încurca cu un bărbat căsătorit. Femeia Gemeni caută un bărbat care să îi aducă tot ce are nevoie, astfel încât să-și conserve energia pentru sex. De asemenea, își dorește un bărbat care să-i împărtășească fanteziile.
 
 

Femeia Rac

         Femeilor Rac le plac bărbații care fac sex încet, pasional, cu răbdare. Sunt timide, însă pline de energie și te iau tot timpul prin surprindere. Femeia Rac vorbește puțin și face multe. Îi place să fie stimulată vizual, însă contactul fizic este cel care o ridică în al nouălea cer. Pentru a seduce, femeia Rac are un întreg arsenal: cum merge, cum miroase, cum zâmbește, cum gătește. Pentru că sunt extrem de sensibile, femeile Rac au nevoie de un bărbat cu picioarele bine înfipte în pământ. Dacă nu simt securitate în brațele bărbatului cu care ies în oraș, îl vor părăsi repede.
 
 

Femeia Leu

Îi place să domine într-o relație, cu toate acestea știe să-și facă partenerul de sex să se simtă ca un rege. Carismatică și feminină, femeia Leu își arată și latura romantică în timpul sexului. Deși nu caută, neapărat, un potențial soț, femeia Leu știe să păstreze o relație. Deși îi place să domine, știe că nu ea este cea mai importantă persoană dintr-o relație și are grijă și de nevoile partenerului. Îi place să se joace, să mângâie și să fie mângâiată, să îmbrățișeze și să fie îmbrățișată, așa că preludiul este una dintre cele mai importante părți ale sexului cu o Leoaica.
 
 

Femeia Fecioară

       Este foarte critică cu partenerul de sex. Vrea perfecțiune, deși nu-i dă bărbatului nici măcar un indiciu despre ce-i place și ce nu. Este greu de mulțumit și pretențioasă. Știe să cucerească partenerii de sex și deseori aleg bărbați care au nevoie de o salvatoare din punct de vedere sexual. Caută dragostea și pasiunea pură, fără complicații, însă. Femeia Fecioară caută perfecțiunea și când este vorba să ofere plăcere. Învață foarte repede și orice bărbat și-ar dori să aibă în pat o femeie Fecioară, din acest punct de vedere. Partenerul perfect este bărbatul Pești.
 
 

Femeia Balanță

Este carismatică și sentimentală, în căutarea echilibrului perfect. Este expertă în seducție și își folosește toate atuurile pentru a cuceri un bărbat. Femeia Balanță este greu de mulțumit și vă caută continuu partenerul ideal care să-i satisfacă toate fanteziile sexuale. Îi plac bărbații mai în vârstă care îi pot oferi stabilitate financiar. Bărbații nu vor fi dezamăgiți de prestațiile sexuale ale unei femei Balanță pentru că știe să-și pună în valoare feminitatea.
 
 

Femeia Scorpion

Îi place sexul și n-ar trebui să te mire dacă face ea primul pas. Este manipulatoare și nu vă acceptă nicio scuză dacă nu te ridici la nivelul așteptărilor ei sexuale. Deși își va căuta plăcerea și în altă parte, femeia Scorpion este foc și pară dacă află că ai călcat strâmb. Femeia Scorpion este în căutarea bărbaților puternici, energici, care să fie tot timpul pregătiți să-i ofere plăcere.
 
 

Femeia Săgetător

      Îi place să exploreze sexul, are tot timpul idei. Femeia Săgetător este veselă, sinceră și de încredere. Poate fi dificil să faci sex cu o femeie Săgetător pentru că nu știe să-și scoată la iveală feminitatea și se comportă deseori ca un prieten loial. Femeia Săgetător caută un bărbat puternic, independent, aventuros în dormitor, care să știe să-i exploreze feminitatea și să o dezlănțuie.
 
 

Femeia Capricorn

       Este muncitoare și vrea să-i fie recunoscute meritele în pat. Femeia Capricorn este egoistă și caută bărbați care să pună satisfacerea ei pe primul loc. Femeia Capricorn își respectă partenerii de cuplu pentru că are un respect profund pentru tatăl lor. Îi place să facă sex, însă este timidă uneori și ezitantă. Nu vrea să se implice prea mult sentimental pentru a nu deveni dependentă de o relație.
 
 

Femeia Vărsător

        Este inteligentă, însă deseori face greșeli când vine vorba de sex. Este mai mult interesată de carieră decât de sex și cei mai mulți dintre partenerii de cuplu sunt mai mult iubiri platonici decât amanți. Femeia Vărsător caută un bărbat care să o elibereze de latura conservatoare pentru a se putea bucura de partidele de sex.
 
 

Femeia Pești

     Este visătoare, are în minte partide ideale de sex și de multe ori este dezamăgită de ceea ce primește. Se implică în relații din impuls, fără să analizeze și are de câștigat sau de pierdut. Femeia Pești este introvertită și are de luptat pentru a scoate la lumină femeia senzuală care este, de fapt. Are nevoie de un bărbat răbdător care să-i crească respectul de sine și să-i ofere și dragoste, și nopți fierbinți. Pentru femeia Pești dragostea și sexul sunt pe același palier.
 


via | sfatulparintilor.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.