Психология и отношения
447

Ce faci ca să impresionezi o fată


      Uneori, bărbații pot avea dificultăți când încearcă să impresioneze o fată, deoarece cred că fetele vor opusul la un lucru pe care l-ar face ai în mod normal, în mod natural. Observă fata pe care vrei să o impresionezi înainte să încerci să faci acest lucru. Analizeaz-o puțin. Oare lucrurile materiale par să o intereseze? Ce fel de vorbe îi aduc zâmbetul pe față? Este genul de fată care caută un fel de relație că și tine? Fii atent la limbajul trupului. Nu ai vrea să îți petreci ore pentru a încerca să impresionezi o fată care nu este atrasă de tine. Fii atent la reacțiile ei față de alte persoane. Este prietenoasă? Pare să vrea să susțină o conversație cu cineva? Caută o relație sau ceva doar amical? Tratează fetele cu mult respect. Femeile nu sunt doar obiecte. Vor să se simtă că se află la egalitate cu bărbații. Vor să vadă că sunteți interesați de persoana lor și de dorințele lor. Dacă ești respectuos atunci poți chiar să obții o întâlnire doar pentru această calitate. Nu încerca vreodată să îi spui unei fete cum se simte, sau cum crezi că va reacționa într-o anumită situație. Fetele nu sunt impresionate de un bărbat care pare să le știe pe toate.   Dă-le de înțeles că ești interesat de ele prin câteva sugestii subtile.
      Fă mișcarea după ce ai ajuns să o cunoști câtuși de puțin. Este mai probabil să obții o reacție pozitivă de la o fata pe care vrei să o impresionezi după ce ai ajuns să o cunoști puțin. Sau mai bine, nu te da la ea deloc. Multe femei nu pot să reziste unor complimente pe care tu i le faci în repetate rânduri. Fii original cu vorbele și gesturile tale. Adaugă umor, dar într-un mod natural.
   Când ajungi într-un final să o chemi în oraș, trebuie să vii cu niște propuneri interesante pentru prima întâlnire. La urma urmelor nu ai vrea să strici prima întâlnire după ce te-ai străduit atâta timp să o impresionezi.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.