Психология и отношения
776

Cum să nu fii enervant


    De cele mai multe ori, o persoană enervantă nu își da seama cum este percepută de persoanele din jurul ei.

    Dacă suspectezi că ești enervant pentru persoanele din jurul tău, sau dacă ți-a fost spus acest lucru, atunci, cu ajutorul acestui articol, poți învăța cum să eviți să faci acele lucruri care îi călca pe nervi pe unii.
 
1.     Construiește-ți încredere de sine. Uneori, o persoană care este considerată enervantă poate să fie percepută așa de către persoanele din jurul ei doar pentru că face anumite gesturi care sunt asociate cu unele trăsături negative, cum ar fi anxietatea, că este un anumit stereotip de persoană sau că este neglijentă.

 
2.     Evită obiceiurile care sunt contraproductive. Evită, de exemplu, să râzi la moment nepotrivit.  Încearcă să fii tu însuți și să fii original. Dacă persoanele din jurul tău te văd enervant doar pentru faptul că te comporți normal, atunci ar trebui să stai în preajma altor persoane care te acceptă așa cum ești.
 
3.     Respectă unele limite. Nu sta prea aproape de unele persoane și nici nu le atinge dacă nu le cunoști prea bine. Nu bârfi lumea. Nu trebuie să apari neinvitat la anumite evenimente. Nu umbla prin lucrurile altor persoane și în ultimul rând, vezi-ți de treaba ta. Nu te băga într-o conversație în care nu îți ai locul.
 
4.     Fii umil. Dacă ești încrezător în forțele tale proprii, nu înseamnă că trebuie să te comporți ca și cum ai fi mai bun decât cei din jurul tău. Nu face și nu spune lucruri care te fac să pari o persoană arogantă, cum ar fi să te lauzi despre realizările tale.
 
5.     Învață să asculți. Conversația este un tip de comunicare cu două căi. Dacă tu ești o persoană care vorbește în mod constant, atunci cei din jurul tău vor deveni frustrați și vor evită să între în discuție cu tine.
 
6.     Fii politicos față de persoanele din jurul tău.
 
7.     Învață să citești expresiile faciale precum și expresiile corpului persoanelor cu care interacționezi. Astfel, poți să îți dai seama dacă se bucură sau nu de prezența ta.
 
8.     În cele din urmă, trebuie să înveți să nu te cerți cu persoanele din jurul tău. Majoritatea persoanelor urăsc cearta.
 


 

via | cumfacsa.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.