Психология и отношения
1152

Cum se remarсă o femeie adevărată?

     Vine un moment în viața unui bărbat când realizează că femei frumoase sunt la tot pasul și alegând să interacționezi cu ele și să intri în lumea lor vei observa că vei deveni din ce în ce mai selectiv.
      Este un semn bun care îți spune că ești tot mai aproape de ceea ce vrei cu adevărat și ar trebui să le mulțumești pentru că te-au făcut să înțelegi ce vrei de fapt de la tine și de la persoana care te sărută seara înainte de a adormi.
      Știu...totul e frumos la început...ea te farmecă cu privirea ei care te ispitește într-un joc fără limite în care tu alegi să te simți bărbat iar ea femeia care îți alimentează energia masculină.
     Însă dacă ești ca mine, s-ar putea să vrei să dureze cât mai mult acest zbor în care nu-ți pasă dacă nu ai aripi: atingerile și îmbrățișările pe care le împărtășiți vă poartă imaginația către cele mai înalte piscuri ale intensei senzualități trăite vrodată.
       Pentru că e vorba de dezvoltare personală care acum ocupă două planuri, al tău și al ei vreau să-ți prezint câteva elemente pe care le-am întâlnit la cele mai fermecătoare femei, și care formează temelia unei relații sănătoase. Voi numi această femeie o femeie adevărată.

 
1. O femeie adevărată știe că este frumoasă și își acceptă senzualitatea într-un mod cât mai provocator posibil. Apreciază situațiile când bărbații o abordează și îi fac complimente și chiar și când aceste interacțiuni nu sunt într-o formă politicoasă ea știe că toate acestea sunt confirmări ale faptului că este dorită.
 
2. O femeie adevarată e o femeie fericită. Singură!!!
     Fericirea unei femei adevărate nu depinde de prezența, atenția și comportamentul celor ce o înconjoară.  Are o viața socială intensă și știe să-și petreacă timpul într-un mod plăcut. Toate acestea sunt manifestări ale propriei voințe nu consecințe ale faptului că nu-i oferă nimeni atenție.
 
3. Femeia adevărată e conștientă și responsabilă de propriile ei emoții și sentimente. Ea știe că nimeni nu poate să o facă să se simtă într-un anume fel decât cu excepția ei. Când vei fi în compania unei femei adevărate vei auzi mai rar “mă faci să mă simt fericită!” ci mai degrabă “în prezența ta mă simt fericită!”. Ea știe că nimeni nu poate să-i comande starea de spirit sau să o influențeze negativ. Ea poate oricând să aleagă cu cine și ce să simtă. Totodată influnțează realitatea color ce o înconjoară prin voie bună și entuziasm!
 
4. O femeie adevărată își cunoaște vocația și este hotărâtă să-și urmeze visurile pentru care trăiește. Nu e greu să observi că persoanele care știu ce vor să obțină de la viață au un fel de energie care îi înconjoară și este molipsitoare, acel gen de energie care se reflectă în modul lor de a vorbi cu pasiune despre lucrurile pe care le fac sau despre oamenii care le sunt prieteni.
 
5. O femeie adevărată este o femeie puternică.
      Asemenea femei putem întâlni mai rar iar atunci când viața ni le scoate în cale, acel moment reprezintă o binecuvântare. Te încurajez să faci tot posibilul pentru a le cunoaște. Sunt femei puternice pentru că într-o situație de criză aparent fără scăpare, ele și-au asumat responsabilitatea propriilor decizii și au decis să meargă împotriva curentului. Sunt femei care au părăsit confortul oferit de situațiile cotidiene și au îndrăznit să provoace schimbarea. Această femeie puternică poate fi mama ta care îți cânta înainte să adormi la fel cum poate fi și domnisoara care s-a oprit să mai citeasca ceva pe o bancă în parc înainte de a intra la examen.
 
6. Îți fură privirea și îți zâmbește… buzele ei aprinse, rochia ei care îi mângâie ușor formele la care se fixează toți bărbații ce o înconjoară….
    În cele din urmă, femeia adevărată este o provocare. Provocarea de a fi tu însuți atunci când o ții de mână pentru prima dată, o privești în ochi și îi șoptești că…
simți că totul în jurul tău se mișcă mai încet
 
Tu cum ai descrie o femeie adevărată?

via | www.seductienaturala.ro

8 комментариев

avatar
«O femeie adevarată e o femeie fericită. Singură!!!» — до поры, до времени, а потом{#emotions_dlg.girl_cray2}
+2
avatar
и вообще, учитывая вышеизложенное, есть ощущение, что нет такой женщины на Земле… и мы все не н а с т о я щ и е{#emotions_dlg.hang1}
+2
avatar
в каждой из нас сидит НАСТОЯЩАЯ ЖЕНЩИНА, только показывается она когда мы искренние...(лично моё мнение)
+2
avatar
Sunt deacord total cu Nayra.
 Dar cum ar fi sa fie  un barbat adevarat?
+1
avatar
In opinia mea, o femeie adevarata este echivalentul unei femei puternice, care este capabila, iscusita sa iasa invingatoare din orice situatie pe care i-o rezerva viata.  
0
avatar

Este imposibil sa ieși învingător din orice situație. Nu poți fi numai pe unda succesului continuu.  Unele lucruri sunt înțelese mai bine când ești „învins„. Trebuie să știi să pierzi cu  demnitate, fără ură și supărare. Să știi să o iei de la început fără frică, cu inima și sufletul deschis.
În opinia mea, a fi o femeie adevărată este un lucru diferit pentru fiecare.  Cel mai important este  să fii tu însuți, fără să copii pe cineva.  Dacă om fi toate la fel „ideale”, probabil că bărbaților nu le-ar fi interesant cu noi.   
0
avatar
De fapt capacitatea de a pierde cu demnitate, fara ura si suparare se insuseste cu mult efort si e in sine o victorie. 
Iar vizavi de «femie adevarata» si «femeie ideala» intru totul de-acord. Aceste notiuni deviaza de la un individ la altul, careva trasaturi ce aparent par a fi defecte, parti negative pentru cineva sunt acele idealuri schitate. Un«ideal» unanim recunoscut pur si simplu nu exista! 
0
:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.