Психология и отношения
657

Simbolul anului 2013-Șarpele Negru de Apă


          Anul ȘarpeluiNegru de Apă începe pe 10 februarie 2013 și se încheie pe 31 ianuarie 2014. Elementul primar specific  acestui an chinezesceste APA, caracterizati prin mobilitate, dinamism și schimbare, iar culoarea reprezentativă este negru, tonalitatea cromatică a spațiului cosmic ori a abisului, a nopții polare și a adâncilor, nepătrunselor ape oceanice.

         Șarpele Negru de Apă aduce oamenilor schimbări profunde, instabilitate și imprevizibilitate. Din această cauză, în 2013, este necesară o planificare riguroasă, o evaluare atentă înainte de inițierea oricărei acțiuni de amploare și o continuă adaptabilitate. Trebuie să fim mai prudenți, dar și mai receptivi față de orice transformare surprinzătoare a lumii înconjurătoare. Grija față de detalii ar trebui să se împletească cu perseverență în urmărirea țelurilor dragi nouă.

        Șarpele preferă liniștea singurătății, îndepărtându-se mereu de vălmășagul și stridența mulțimilor. Solitudinea calmă, senină, este și opțiunea statornică a lui Saturn. Nu este de mirare, așadar, că Saturn are o mare influență în anul Șarpelui Negru de Apă! În horoscopul anului 2013, Saturn este într-o relație armonioasă cu Mercur, planeta comunicării, și cu Neptun, planeta ce ne asigură conexiunea cu întreaga ființare a universului. Influențele intrepătrunse ale lui Saturn și ale acestor corpuri cerești ne sprijină, deschizându-ne calea spre nesperate oportunități. Saturn ne îndeamnă totuși să lăsăm deoparte comoditatea și să ne stăaduim, mobilizandu-ne cât mai mult, să obținem ceea ce ne dorim. O nouă ambiție de a ne dovedi potențialul poate să se facă simțită în 2013, însoțită însă și de necesitatea, specific saturniană, de a ne asuma sporite responsabilități.

       Înclinația Șarpelui de a produce bruște metamorfoze este susținută de Uranus, gata să ne dezbare în noul an de false reflectări ale realității, cutremurând fundațiile convingerilor și credințelor noastre. Ieșirile neanunțate de nimic din ritmul vieții cotidiene crează transformări marcante. Marte este nerăbdător să se implice în astfel de zgomote existențiale, iscând mari tensiuni, dar și un benefic neastâmpăr, prielnic evoluției personale.

         Înșelătorul an chinezesc 2013 necesită abordarea cu prudență a tuturor aspectelor carierei, în special în ceea ce privește semnarea și gestionarea documentelor și contractelor. Anul Șarpelui Negru de Apă este favorabil începerii unui proiect important mai ales din punctul de vedere al detaliilor. Sunt sprijinite cu precădere cercetarea și investigarea. Energia iscoditoare și vicleană a Șarpelui poate fi folosită în exploatarea unor oportunități neglijate sau trecute cu vederea în trecut.

        Transformarea profundă și vindecarea, atributuri reprezentative ale Șarpelui, constitue tendințe esențiale, cu atât mai mult cu cât, în horoscopul anului 2013, Pluton este în măsură să scoată la iveală numeroase lucruri bine ascunse, mai cu seamă prin relevarea unor impulsuri adânci ale subconștientului. Puțin câte puțin, avem ocazia de a descoperi originea unor disfuncțiuni interioare și exterioare. Asemeni, șarpelui, ne putem lepăda de pielea unor vechi ori inveterate obișnuințe și mecanisme de gândire, pentru a străluci în soarele unei reimprospătate atitudini față de viață și oameni.

        Noul an este oportun regândirii felului cum ne punem la adăpost acumulările de până acum, lucrurile și ființele dragi. Șarpelui îi place să se simtă protejat, are nevoie să se știe în siguranță pentru a-și pune în valoare abilitățile analitice. Drept urmare, 2013 ar putea fi o perioadă potrivită unor demersuri mai lente, dar mai bine calculate, susținute de altfel și de Saturn. Clădirea temeinică a prezentului îți permite în acest fel să te focalizezi, fără nici o urmă de ezitare, către viitor.

         Așa cum spuneam mai înainte, Șarpele nu suportă zgomotul inutil și agitația fără rost. Din acest motiv, se spune că cel mai bine este să sărbătorești noul an chinezesc 2013 în mijlocul familiei și a oamenilor apropiați. În vremea acestei celebrări trebuie să te relaxezi, să îți uiți toate temerile și gândurile întunecate. Lasă-ți sufletul cuprins de o atitudine clar pozitivă. Îmbrăcă-te în negru, albastru închis, sau verde. Potrivit tradiției, este benefic să îți decorezi casa cu o ramură de brad reprezentând Șarpele, sau să așezi pe masă o crenguță de brad semnificând longevitatea. Un mic talisman în formă de șarpe ar putea fi și el de bun augur. În mitologie, adeseori, șarpele desemnează vindecarea trupească printr-o înâltare spirituală. Așteaptă-te la o eliberare a blocajelor trecute odată cu anul chinezesc 2013. Energia astrală îți este alături dacă te străduiești să faci lucrurile cu temei și pe îndelete. 

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.