Политика и общество
471

Guvernul din Coreea de Sud începe propria investigație a bateriilor din Note 7


Problemele cu bateriile din Note 7 nu sunt încă pe deplin înțelese, dar guvernul coreean vrea să afle care este defectul.

Samsung a luat măsuri destul de drastice în ceea ce privește flagship-ul Note 7, retras de pe piață recent, după ce bateriile din interiorul telefoanelor au cauzat o serie de explozii și de incendii. Faptul că telefoane noi, sigure, au fost introduse pentru a le înlocui pe cele cu probleme, ar fi trebuit să ducă situația la bun sfârșit, dar nici măcar lotul ”fără defecte” nu a fost mai presus.

După ce guverne ale altor state au început să ia măsuri împotriva Note 7, exemplul a fost urmat și de guvernul din Coreea de Sud. CPSC, sau Consumer Product Safety Commission, a luat atitudine și a cerut oficial utilizatorilor să returneze device-urile, întărind mesajul transmis de compania producătoare. CPSC a cerut să fie returnate aproape 2 milioane de telefoane.

Guvernul din Coreea de Sud, prin intermediul laboratorului deținut de stat, Korea Testing Laboratory, a început o anchetă proprie în cazul telefoanelor explozive. Această instituție investighează cinci explozii de Note 7 petrecute în ultima săptămână, relatează pocketnow.com.

Samsung cooperează cu guvernul și a oferit cele cinci telefoane laboratorului pentru a putea fi demarate investigațiile. Analize tomografice, dar și cu raze X, vor fi folosite în încercarea de a descoperi cauza incendiilor.

Tot săptămâna trecută, președintele diviziei de dispozitive mobile din cadrul Samsung și-a cerut scuze oficial pentru problemele cauzate de Note 7. Acesta s-a înclinat în fața jurnaliștilor prezenți la conferința de presă și și-a declarat frustrarea față de întâmplare, afirmând că dorește să afle care este problema cu telefonul. Compania nici nu are o alternativă, mai ales după costurile pe care le va avea de suportat după acest fiasco.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.